Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan lage en Pimped Out Bil

Pimped ut biler er sett over hele landet, og er modifisert for en rekke ulike stiler, slik som lav rytter eller street racer. Bilen er en kunstnerisk, mekaniske og fysiske legemliggjørelsen av den enkelte kjører den, og mange mennesker elsker å vise sin individualisme. Du kan gjøre noe til bilen din, fra å søke personlig lakkering og body kits, til alle slags mekaniske modifikasjoner. Lydanlegg og videoskjermer er også populære blant entusiaster. Instruksjoner
en

Bestem hvilken stil og modifikasjoner du ønsker. Du ønsker så pimp ut bilen din slik at den vil skille seg ut i mengden og bli lagt merke til. Det er mange stiler og forskjellige modifikasjoner å velge mellom. For å hjelpe deg å gjøre ditt valg, bør du vurdere å lese noen bil blader for ideer eller ser på andre pimped out biler. Dette vil hjelpe deg å få et inntrykk av hva du leter etter.
2

begynne å jobbe på kroppen. Dette er hva folk vil se på først. Hvis du gjør det street-racer stil, så en body kit er det første du ønsker å kjøpe. Det er body kits for biler av alle merker og modeller. Noen ganger er de tilgjengelige fra produsenten, men de fleste kits kommer fra etter-markedet distributører. De er svært enkle å installere, og du kan gjøre dette i din egen garasje.
3

Paint bilen. Maling jobber er en annen måte å vise fram bilen og lave ryttere er et godt eksempel. Du kan male flammer, pinstripes, og veggmalerier på karosseriet for et flott utseende. Det finnes mange flotte artister der ute i dette feltet og den eneste grense for hva du kan male på bilen din er din fantasi. Hvis du ikke har ferdigheter for denne jobben da oppsøke en av disse artistene.
4

Legg felger og dekk til din bil. De er svært viktig for utseendet på bilen din, så vær veldig forsiktig med ditt valg. Hvis du gjør en lav rytter tema bil da hjul med eiker og hvite side-wall dekk er svært populære. For gaten racer, er ytelsen titt ønskelig og aluminium felger og racingdekk som kjører leiligheter er ruten til å gå.
5

Tilpass interiøret i bilen. Hvis du gjør en gate-racer typen bil du kan putte i rullebur, racing seter, konkurranse-type målere, racing-stil akselerator, brems og clutch pedaler. De er ikke så dyrt, og er enkle å installere ved hjelp av eksisterende mounts i bilen. For en lav rytter, kan du legge lenkenes ratt og nabolaget plaketter i krom. Trekket er noe for å endre for å forbedre utseendet. Velg mellom skinn, tuck and roll, og knust fløyel-a low rider favoritt. Du kan også installere lydanlegg, video skjermer og spillkonsoller, avhengig av din smak. De fleste bilstereo butikker vil installere disse på stedet med mindre du har kunnskap og ønsker å gjøre det på egen hånd.
6

Installer mekaniske modifikasjoner. De mekaniske modifikasjoner du velger vil forholde seg direkte til ditt valg av bil. Hvis bilen din er en lav rytter stil bil, er suspensjon hydraulikk et must fordi hoppende er populære blant publikum. Hydraulikk er svært komplisert å installere, og du bør ha en profesjonell gjøre dette arbeidet. For gaten racer, er ytelsen alt så motor modifikasjoner er viktig. Du kan endre makt og drivverk for å forbedre ytelsen, for eksempel legge kulelager turboladere og tilpassede eksosanlegg til racing-sendinger. Disse elementene er svært høyteknologiske og krever kunnskap og ferdigheter til å installere dem, og hvis du ikke er opp til oppgaven, finner det syklistene kaller en "tuner" og få det gjort riktig.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120921.html

Previous:
Next:

auto Detailing