Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Detalj en bil Profesjonelt

Detaljering biler er et yrke og kan ikke gjøres noen gamle måten. Du må vite hvordan du skal detalj en bil profesjonelt for å tilfredsstille en kunde som har bil du arbeider på. Profesjonelle detaljering kan ta timer, hvis ikke en hel dag til å gjøre. Du trenger spesifikke forsyninger på detaljer hver bil. Noen biler har skinn interiør, mens andre har stoff interiør eller hard plast dashbord og dørpaneler. En detaljert bil som er gjort ser riktig helt nytt som om det har nettopp kommet fra et showroom. Du trenger
Innvendig rens for seter, dørpaneler og dashboard
Cleaner for vinduer og instrumentpaneler
Støvsuger
Utvendig renere
Tire renere
Chrome renere
Rim renere (hvis ingen krom)
Rags
Shams
Wax
Pressure renere
Vis flere instruksjoner
en

Start med utsiden av bilen. Vask bilen med en egnet vaskeløsning og en høytrykksvasker med en sprøytedyse, en ikke vanskelig gjennomtrengende strøm. Dette omfatter i hjulet brønner. Vask dekkene og felger samt vinduer. Når du er ferdig å vaske og skylle såpen av, bruk en humbug å få vannet av bilen før den tørker og blader flekker. Deretter bruker voks til kroppen, bor borte fra krom og dekk (Turtle Wax fungerer bra for alle lakktyper). Påfør voks i en sirkulær bevegelse i små områder av gangen. Så ta en ren fille og begynne å tørke av voks etter at den har tørket.
2

Påfør et dekk renere til dekkene og sørge for at all smuss og såpe film er fjernet. Bruk en Sonus Rim Bright for dekk og felger. Påfør med en ren fille i en sirkelbevegelse. Tørk deretter av med en ren fille og de vil skinne. Deretter bruker Mothers Chrome Polish på krom. Gni det på krom og la det tørke, deretter bruke en ren bomull klut til buff det. Forsiktig: Pass på at du får all den renere av dekkene og av eventuelle sprekker på felgene
3

Rengjør de utvendige vinduer med en ikke-filming løsning.. Sørg for å gjøre alle vinduer og merke undersiden av vindusviskerne når du rengjør vinduet. Løft opp vindusviskerne og rene under.
4

Åpne bagasjerommet og vakuum. Hvis det er noen skitne flekker, bruke et skum renere å få plass ut. Hvis reservehjulet har blitt brukt, bruker et hjul renere å rydde opp. Spray skum renere på de stedene i henhold til instruksjonene.
5

Innvendig rengjøring, starter med windows. Bruk en ikke-dugg løsning på innsiden. Deretter rengjør askebeger. Dette bør bli vasket med lunkent såpevann og tørket. Rense ut alle søppelcontainere og vask med en såpe fille. Koppholdere bør også vaskes og tørkes.
6

Rengjør dørpaneler og dashbord med de aktuelle rengjøringsmidler. Skinn dashbord og plast oversikter bør rengjøres med Armor All. Bruk en ren bomull klut. Hell litt Armor All på fille og tørk de områdene ned. Så ta en ren tørr klut og buff. Bruk alltid en sirkulær bevegelse ved rengjøring. Instrumentpanelet bør rengjøres med ikke-dugg vindu renere. Stoff dørpaneler som har flekker bør rengjøres med en skum renere. Hvis dørpanelene er hard plast eller skinn, bruke Armor All.
7

Vacuum gulvene, inkludert under setene, så vakuum setene. Hvis du oppmerksom på eventuelle flekker, rent med renere for det bestemte materiale (for eksempel skinn renere for skinnseter og skum rengjøringsmiddel for stoff seter).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120995.html

Previous:
Next:

auto Detailing