Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik reparerer en Paint Chip

Paint chips kan være frustrerende, spesielt hvis bilen er ny eller i meget god stand. Det er håp, skjønt. Du kan reparere chips med touch-up maling, og hvis du tar deg tid til å gjøre det riktig vil du ende opp med en svært profesjonelt utseende reparasjon. Nøkkelen til reparasjon er forberedelse som må gå inn i prosessen. Du trenger å få god kvalitet touch-up maling som matcher bilens lakk. Touch-up lakk er tilgjengelig hos forhandleren eller hos din lokale auto deler butikken. Du trenger:
bilvask såpe
Vann
Soft håndkle
Wax remover
600-sandpapir
Automotive primer
Automotive touch-up maling
Rubbing compound
Soft fille
Bilvoks
Vis flere instruksjoner
en

vaske hele bilen med en mild bilvask såpe og vann. Bruk et mykt håndkle slik at du ikke riper i finish på bilen.
2

Fjern voks i området av malingen chip med en kommersielt tilgjengelig skirens. Følg instruksjonene på produktet for best resultat.
3

Undersøk chip tett, slik at du kan avgjøre om malingen er skadet hele veien til bart metall eller ikke. Hvis det er, skal du trenger å legge litt primer til det før maling.
4

Sand brikken lett med 600-sandpapir til grov opp det metallet som er utsatt. Du ønsker ikke å sand malingen rundt brikken eller du vil skade god maling som fortsatt er der.
5

Tørk området ned med en tack klut for å fjerne støv fra sliping og bruke en liten mengde primer hjelp av børsten i flasken eller en tannpirker. Du trenger bare nok primer for å dekke det metallet som er viser, så ikke glob den på. En fin glatt pels er nok
6

La primeren flash -. Eller sett - over natten før du påfører malingen til det. Bruk børsten fra flaske touch-up maling for å påføre et veldig tynt lag med touch-up maling og la det tørke i 24 timer før du påfører et nytt strøk. Dette vil tillate malingen til å krympe når det tørker.
7

Fortsett å legge maling til chip i tynne strøk, la den tørke mellom hvert strøk til chip er helt dekket. Hvis touch-up maling strekker seg utover den opprinnelige chip, må du bruke litt rubbing compound å blande maling sammen etter at det har tørket helt.
8

Påfør litt rubbing compound til et rent fille og jobbe det inn i området over touch-up maling, arbeider i små sirkler for å blande den opprinnelige maling og flikking. Ikke overarbeid området, eller du vil brenne gjennom maling og skade den.
9

Tørk av ekstra rubbing compound som er igjen på lakken, la malingen satt i 30 dager og deretter voks område med høy kvalitet bilvoks for å beskytte reparasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121265.html

Previous:
Next:

auto Detailing