Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Wet Sand et kjøretøy

Våtsliping er prosessen med å fjerne ujevnheter fra bilens lakk gjennom prosessen med å søke sandpapir til klarlakk. Det er en prosess gjennomført av bare de strengeste perfeksjonist og er utrolig arbeidskrevende. Det krever stor forsiktighet for ikke å skade bilens faktiske maling jobb. Vær også oppmerksom på at våtsliping alene er ikke nok, så bilen vil kreve en full rasping å hente ut full effekt av sliping. Du trenger
Sandpapir, gryn strekker seg fra 1200-1500 (1200, 1500, 2000 og 2500) Skum blockSpray flaske waterBucket vann tørt håndkle
Vis flere instruksjoner
1

Begynn med grundig vask området som skal slipes, om dette er et lite område av riper eller hele bilen. Hvis du planlegger å våt sand hele bilen, har tenkt å jobbe panel med panel.
2

Begynn med 1200 sandpapir, og pakk det rundt skum blokk. Bruke sprayflaske, spray området av kjøretøyet som du skal slipe. Hvis du sliper en hel panel, dempe nærområdet som du arbeider i, og deretter fortsette å dempe panel som du jobber
3

Begynn sliping;. Hvis du sliper en enkelte scratch, puss forsiktig og hold skum blokk på kanten sin, opprettholde kontakt med grunnen bare. Hvis du sliper hele panelet, holder blokken flatt mot panelet og puss forsiktig og jevnt, fra venstre mot høyre.
4 p Som du sand, skylle papiret i en bøtte med vann ofte å løsne og skylle vekk eventuelle klarlakk som kan fremsettes i grus. Også, før du skifter til neste grus, tørk området med håndkle for å vurdere utviklingen.
5

Jobb deg gjennom de ulike kornstørrelse sandpapir. Hva du jobber med å oppnå er å bruke større grus papir for å fjerne den opprinnelige riper eller feil, og deretter fjerne de påfølgende riper med varierende kornstørrelse papir. Aldri hoppe fra ett sandkorn til en annen, fortsette å jobbe deg gjennom de ulike nivåene av slitasje sakte eller vil du ikke oppnå den ønskede effekten. For eksempel er det grus på 2500 papir altfor fin til å fjerne riper fra 1200 grit papir.
6

Pass på at du puss forsiktig, som du bare ønsker å fjerne deler av den klare pels. Hvis du trenge forbi klarlakk, vil du bli sliping inn i base coat, lage riper som ikke kan fjernes, og som vil kreve en fullstendig repaint.
7

Når du har fullført sliping, den område som du har slipt vil være flat, kjedelig og livløs. Det er på dette punktet at du må begynne komplekse og flertrinns prosess med grundig polering bilen for å hente ut den finish som du har jobbet så hardt for å oppnå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120955.html

Previous:
Next:

auto Detailing