Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Detalj en bil

Selv om du ikke forbereder en spesiell hendelse, detaljering din egen bil kan være en givende opplevelse. Du vil også spare penger og kan selv komme ut fremover ved å oppdage en skattekiste av endring rivaliserende som i sofaen. Her er noen tips om hvordan du kan komme i gang. Du trenger
møbeltrekk renere
Bil såpe
Soft filler, gamle klær eller et pusseskinn
Teppe flekken renere
Surface beskyttelsesfilm til vinyl og lær overflater
Cotton vattpinner
støvsuger med flere vedlegg
Glass renere
Små børster som pensler og tannbørster
Bilvoks
Vis flere instruksjoner
Detailing Inside
en

støvsuge tepper og gulvmatter grundig.
2

Fjern teppe og gulv matte flekker forårsaket av brus eller kaffe du sølt når du treffer det fartsdump. Bruk enten en mild såpe løsning eller en kommersiell flekkfjerner. Om nødvendig, bruk en børste til å fjerne klebrige sak som du ikke kan og ikke ønsker å identifisere.
3

Rengjør møbeltrekk samme måte som du renset teppet. Hvis du bruker en kommersiell flekkfjerner, sørg for at det er riktig for møbeltrekk. Ødelegge dine dyre skinnseter ved hjelp av en altfor streng løsemiddel kan forårsake mye skade.
4

Rens smuss fra dørkarmen, forsiktig tørke med en såpevann og en klut. For de trange arealer og mindre deler, må du kanskje bruke en liten pensel eller en bomullspinne.
5

Rengjør innsiden av døren med en såpevann og en myk klut. For de områder encrusted med tunge, slimete, stygg møkk, kan en kommersiell rensevæske være nødvendig. Siden noen dør interiør har dumme og ubrukelige pyntegjenstander, bomullspinner eller en tannbørste kan være nødvendig for å fullføre renseprosessen. Bruk en myk klut til å tørke døren.
6

Rengjør de innvendige vinduer med en kommersiell vindu rensevæske.
7

Rengjør rattet kolonnen med såpevann, bomullspinner, og tannbørste. Både rattet og rattstammen dekkes deretter med en spray-on overflaten protectant
8

Rengjør dashbordet og midtkonsollen med såpevann fille -. Du må kanskje bruke bomullspinner og tannbørste.
Detailing the Outside
9

Vask bilen i seksjoner. En typisk bil kan vaskes i fem seksjoner.
10

Bruk et vaskemiddel som er laget spesielt for biler slik at du ikke skader finish. En myk klut eller et pusseskinn vasking bør også brukes. Mengden av vann som brukes under prosessen bør være sjenerøse, og hvis du bruker en bøtte med vann og ikke en slange, når vannet blir moderat skitne, bør det endres.
11

Skyll bilen etter vask. Dette fjerner vaskemiddel fra å sitte på maling og fremme oksidasjon. Tørk bilen grundig med de mykeste håndklær du kan finne.
12

Rengjør felger og dekk atskilt fra resten av bilen. Felger og dekk kan være ganske skitten og dekket med bremsekloss støv, en tyngre vaskemiddel spesielt for hjul og dekk kan være nødvendig. Det finnes en rekke dekk behandling produkter på markedet. De krever også mer tid, og dette bryter opp rytmen av vask, noe som kan muligens føre til tørking av vaskemiddel på de utvendige flatene på bilen.
13

Wax bilen ved hjelp av en polsk med en høy Carnauba innhold. Flytende og lim voks er bedre enn tynnere spray-on voks. En anvendelse av voks er tilstrekkelig. Overflødig voks bør fjernes med en veldig myk klut.
14

Rengjør utvendig glass ved hjelp av et glass rensevæske. Avisen gjør en god jobb med polering glass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120861.html

Previous:
Next:

auto Detailing