Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan rengjøre dekkene på din bil

Har din ide om rengjøring bilens dekk innebære en rask slosh av en svamp med såpe etterfulgt av en rask spyling-off? Du bør kanskje vurdere en mer grundig rengjøring som er svært gunstig for deg og dine dekk. Ikke bare gjør det dekkene ser bra ut, gjør en god vask jobb deg å holde vanlig klokke på slitasje-og-tåre. Dette bidrar til å hindre uventede utblåsninger av slitte eller ødelagte dekk. Du trenger
Tire dressing
Pre-behandling
hageslange
Soft håndkle
Myk børste
Bil såpe
Vis flere instruksjoner

1

Fukt dekk ved hjelp av en hageslange og vann. Hvis det er mye av tjære, veien rusk eller film fra bremsevæske på dem, kan det være lurt å spraye dem med en pre-behandling produkt før du begynner å vaske trinn.
2

Bruk en myk pensel og bil såpe for å vaske dekkene raskt, ved hjelp av en sirkulær bevegelse for å løsne noen inntørkede skitt. En pensel som er for fast kan lage riper i felgene eller hub caps på bilen din.
3

Skyll med rent vann. Hvis dekkene fortsatt ser skitne, gjentar du fremgangsmåten.
4

Tørk dekkene med et mykt håndkle.
5

Spray på et dekk dressing som er tilgjengelig i noen maskinvare eller rabatt butikken med en bil delen. Dette vil fungere som en protectant mye som voks gjør for karosseriet, bidrar til å holde hjulene i bedre form.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120860.html

Previous:
Next:

auto Detailing