Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Detalj din Volvo

Detaljering en Volvo tar flere timer å gjøre en full detalj jobb på innsiden og utsiden av bilen. Volvoer kan rengjøres som de fleste andre biler med unntak av noen få områder som er spesifikke for Volvo merkevare. En Volvo bør være detaljert minst to til fire ganger i året for å holde det ser bra ut. Detaljering på dette nivået holder også Volvos maling ser sitt beste og gjør det lettere å holde rent. Du kan detalj en Volvo i en garasje eller i skyggen i en innkjørsel. Du trenger
Vann
Myk svamp
stiv børste
Bil såpe
Foam renere
mikrofiber håndklær
Chamois eller bomull håndkle
Clay bar
Spray detailer
Orbital buffer
Flytende rasping sammensatte
Wax
Glass renere
Papirhåndklær
Foam indre renere
myk børste
Leather protectant
Vis flere instruksjoner
en

Park Volvo i skyggen og ut av direkte sollys. Skyll bilen for å få det vått og vaske den med en myk svamp og bil såpe. Ikke bruk fatet væske eller annen form for såpe, eller det kan tørke ut Volvos tynn klarlakk. Tørk Volvo med et pusseskinn klut eller en myk bomull håndkle.
2

Åpne panseret og rengjør undersiden av panseret og motoren bay. Hvis du har en V-8-drevne Volvo, bruk skum renere og en microfiber håndkle for å rengjøre motorrommet. Ikke spyl vann på eller nær V-8 motor.
3

Spray et lite område med spray detailer og gni en leire bar over billedflaten. Gjør dette på hele malte overflaten av Volvo. Brett leire ofte å avsløre en ren side å gni mot bilen. Clay vinduene på samme måte for å fjerne vann flekker eller flekker på glasset.
4

Bruk en poleringsmaskin og flytende poleringsmiddel til buff bilen for å fjerne lett riper. Hell en kvart kopp sammensatt på poleringsrondell og plasser den mot Volvos overflaten. Arbeid buffer i små sirkulære bevegelser mens den roterer mot maling. Ikke skyv buffer inn i overflaten, eller det kan brenne gjennom den tynne Volvo klarlakk. Hvite og røde Volvoer er ikke utstyrt med tydelige strøk fra fabrikk, og maling på disse fargede biler er tynne.
5

Wax den malte overflaten av Volvo for å beskytte den nylig rengjort og ripefri male. Påfør et tynt lag med voks med en microfiber applikator pad. Fjern forsiktig tørket voks med et rent microfiber håndkle.
6

Rengjør vinduer med glass renere og papirhåndklær for en strek-fri skinne. Spray vinduet renere direkte på vinduene og tørk dem med tørkepapir. For sotede vinduer, bruke en fargetone-safe automotive glass renere.
7

Spray skum interiør renere på innsiden plast på din Volvo. Bruk en mikrofiberklut til rengjøring alle områder. Ikke spray direkte noen elektriske deler. Spray et håndkle og tørk området på dashbordet med radio, klima kontroller og knotter.
8

Rengjør setene med skum renere og en myk børste. Bruk milde press på hvit Volvo interiør som hvitt skinn er svært tynn. Tørk skinnseter med skinn protectant.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121072.html

Previous:
Next:

auto Detailing