Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan få skrukker ut av vinduet Tint

Bruk av farge til din Windows er en langvarig prosess som krever en rekke verktøy og etterlater mye rom for feil. De vanligste feilene som oppstår når du søker fargetone til din bil vinduer er luftbobler og bretter. Mens ditt første instinkt kan være å fjerne fargetone alle sammen og begynne på nytt, kan du prøve å løse problemet selv først. Mens fjerne krøller i vinduet fargetone kan være en langvarig prosess, er det ganske enkelt. Du trenger
Skjøteledning
Hårføner
Kredittkort
Vis flere instruksjoner
en

Plugg hårføner til en strømkilde. Fordi du må holde hårføneren nær vinduet fargetone, kan det hende du må bruke en skjøteledning for å være sikker på at det vil komme.
2

Påfør varme til krøll din. Det er lurt å bruke en middels varme omgivelser og holder pistolen ca 2 inches fra bretten.
3

bestemme i hvilken retning du ønsker å jobbe når du fjerner bretten. Du vil bare bruke ett sammenhengende bevegelse - kanten av bretten og til høyre, nederst i bretten og opp - så finne ut hvilken er den enkleste retning for deg å jobbe i. Hvis det press er nært til venstre du kan ønsker å jobbe fra det press og til venstre. Hvis det press er nær bunnen, vil du ønsker å jobbe fra bretten og ned.
4

Plasser kanten av kredittkortet ditt på det press og varmen fra hårføneren rett bak kortet .
5

Dra kredittkort over bretten flytte hårføner slik at den følger kredittkort. Ikke dra kortet tilbake over det press i motsatt bevegelse, i stedet plukke kortet opp og plassere den på begynnelsen av det press (der du startet).
6

Fortsett å dra bankkortet , etterfulgt av hårføner, over det press til den er fjernet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121136.html

Previous:
Next:

auto Detailing