Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hjem Remedy til Clean Car Carpet

Siden folk flest ikke tar av seg skoene når du får inn en bil, kan teppet bli skitten svært raskt. Med alt som skitt å bli fanget i fibrene i bilens teppe og det å være i et lukket rom, kan det ikke bare være skjemmende, men uhygienisk. Du må betale ganske mye penger for å ha noen rengjøre bilen, men det er ikke nødvendig å gjøre det hvis du har tid til å gjøre det selv. Komme klar

Fjern søppel, gulvmatter og alt annet som kan hindre renseprosessen. Bruk en støvsuger for å fjerne løs skitt og rusk. Pass på å rengjøre under setene.

Bland en rengjøring løsning av en gallon av varmt vann og en skje med blekemiddel gratis vaskemiddel. Legg til en kopp hvit eddik til oppløsningen for å bidra til å eliminere teppe lukt. Sørg for at du har gummihansker, en ren klut eller svamp, og rene tørre håndklær.
Fjerne Flekker

Bland en løsning av hvit eddik og vann i like deler i en sprayflaske og legge til et par spiseskjeer med oppvaskmiddel. Dette er en av de beste og billigste måter å eliminere flekker. Spray løsningen på et område og skrubbe den inn i teppet med en ren klut eller svamp. La den stå i minst en halv time. Pass på å la vinduene ned for å hjelpe teppet tørke raskere. Blot området med en tørr klut for å fjerne alle rester av rengjøringsmiddel.

For fettflekker, dryss baby pulver eller maismel på flekken og la det i to til tre timer før støvsuging det. Rengjør området med varmt såpevann hvis det er noen rester av flekken. En fett klippe oppvaskmiddel blandet med varmt vann vil gjengi de beste resultatene.
Rense teppet

Skrubb teppe med en medium børste eller en ren klut eller svamp, være forsiktig med å mette det. Bruk børsten på spesielt vanskelige områder, og ikke glem å rengjøre under setene. "Skylling" teppet med en ren klut eller svamp og bruke rent vann for å fjerne alle rester av såpe. Trykk tørre håndklær til teppet og løfte dem for å absorbere overflødig fuktighet. For å unngå mugg, la vinduene ned for å hjelpe tepper tørke og unngå å sette noe, slik som gulvmatter, på teppet til den er helt tørr.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121087.html

Previous:
Next:

auto Detailing