Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Riktig Care for en Cloth Convertible Top

Cabriolet eiere kanskje ikke klar over at duken toppen av bilen er laget av kjemisk behandlet pustende stoffer og trenger like mye omsorg og oppmerksomhet som resten av bilen. Sjansene er hvis en cabriolet er tatt til en bilvask, vil toppen være detaljert med et blekemiddel og materialet vil bli skadet. For å unngå skader og holde kluten konvertible toppen i god stand, følger noen viktige tips. Initial Treatment

Når du kjøper en ny cabriolet, er det nødvendig å behandle sin topp med en gang. Begynn med støvsuging toppen med en møbeltrekk vedlegg. Så våt toppen og ned og tåke med godkjent rengjøringsmiddel. Skyll toppen og la det tørke helt. Bruk solskinn eller en hårføner for å sette fart i prosessen om nødvendig. Påfør deretter en protectant i tre lette strøk. RaggTopp Fabric Protectant er det eneste produktet anbefalt av de originale utstyrsprodusenter. Det vil frastøte væske og smuss samt beskytte toppen mot ultrafiolett stråling. Sørg for å trekke toppen hver fire til seks uker.
Rengjøring av Top

Hver fjerde uke, må toppen for å bli vasket med en ikke-vaskemiddel basert automatisk shampoo. Haartz, hovedleverandør av kalesjer til bilprodusenter har gjort omfattende tester på produkter tilgjengelig, og anbefaler Wolfstein er RaggTopp renere. Etter tisse ned toppen og bruke renere, bruk en myk skrubb børste til å løfte ut skitt. Ikke bruk klut, en chenille svamp eller lammeull fordi disse vil forlate lo. For skitt som ikke vil gå av, bruk en stiv møbeltrekk pensel - men ingenting som ville lage riper i baksiden av hånden din. Ikke bruk børsten på vinyl window.If det er flekker, vil skrubbing bare gjøre dem verre. I stedet bruke renere full styrke i tre til fem minutter før rinsing.After toppen er rengjort, skyll godt med mye kaldt vann til det ikke er spor av skum. Hvis toppen er ikke skitten, er dette kaldt vann skylle alt som er nødvendig for å befri den for støv.
Rengjøring av Vinyl Vindu

Rengjøring av vinyl vindu kan være vanskelig og gjøres best med en mikrofiberklut og rent vann. Vri kluten slik at det er bare fuktig. Tørk i en retning, og hver gang at vinduet er tørkes, endres til en ny del av kluten. Deretter gjentar du prosessen på innsiden av kne i passasjersetet.
Care Når Senking

En klut konvertible toppen kan pådra seg skader fra å bli bunched opp eller rynket mens ned. For å forhindre dette, senk toppen halvveis. Deretter jevner den ut slik at den kan legges flatt før du senker den resten av veien. Det er også viktig å beskytte vinyl vindu fra å være grunnen. For å gjøre dette, setter et lite lag av fleece eller bomull på vinduet når du senker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121085.html

Previous:
Next:

auto Detailing