Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan gjenopprette falmede Car Trim

Vellykket, vintage restaureringer avhengig av evnen til å gjenopprette falmet bil trim. Tiår med overgrep og møkk bygge opp på trim listverk la dem misfarget, skjemmende og ofte uopprettelig. Gjenopplive falmet trim er arbeidskrevende, men belønningen er verdien lagt til din vintage klassiker og en virkelig detaljert restaurering. Tross alt, de små detaljene er de som bilentusiaster tjene skryte over. Du trenger
skrutrekker
Container med lokk
Vinyl rensemiddel
Sandpapir
Tack kluter
Vinyl fargestoff
Vinyl protectant
Vis flere instruksjoner

en

Bestem deg for hvilken type restaurering du går for. Fullskala jobber, hvor hver vinyl overflate - spark plater, konsoll. dashbord, pedaler, etc. - vil bli re-farget lar deg velge hvilken som helst farge på vinyl dye du liker. Matchende jobber krever at du har en egendefinert farge farge blandet i maling og body shop. Custom fargestoffer må påføres med en maling sprayer, mens tradisjonelle fargene kommer i en sprayboks.
2

Fjern vinyl trim og støping fra kjøretøyet. Det er sjelden at disse delene kan gjenopprettes samtidig inne, uten å skade andre deler av interiøret. Lagre trim caps og skruer i en egen beholder med lokk. Dokumentere fjerningen med bilder, slik at du kan sikre at hver brikke er installert riktig.
3

Undersøk hver brikke for defekter. Trim med store sprekker eller hull skal kastes til fordel for en tilsvarende farget stykke. Små sprekker, riper og misfarging vil bli fikset i løpet av restaurering.
4

Rengjør hver trim stykke grundig med en full styrke, vinyl renere. Skrubb børster med plast bust vil fjerne uidentifiserbare gunk. Motstå fristelsen til å bruke husholdning rensemidler, da de kan føre til ytterligere skade. Skrubb sprekker og hulrom med en tannbørste for å fjerne skitt. ​​
5

Skyll trim med store mengder kaldt vann. Varmt vann kan varme opp trim og få den til å deformere eller miste sin opprinnelige form. Sand bitene med finkornet sand papir til buff ut riper og skrapemerker. Ikke bruk slipeskiver, da dette vil føre til burn-through markerer hvor den naturlige tekstur er fjernet. Skyll trim igjen og tørke hver del med en mikrofiberklut.
6

Bruk en dråpe superlim til små sprekker. Rekvisitt trim på et sted der det ikke vil bli forstyrret, slik at limet kan stille. Superlim tørker klar og vinyl fargestoff vil bindingen til det. Forsterke baksiden av trim med teip.
7

Paint trim stykker lett og jevnt med vinyl fargestoff fargen du ønsker. Overlapping stoppe poeng med lange, side-feide slag for enda dekning. La trim tørr. Farg skrukorker med samme mengde dekning. Tørk alle deler med en tack klut for å hindre støv fra å sette mellom lagene med maling. Smør trimme en gang. Den trim vil skifte farge med hver påfølgende lag med vinyl fargestoff. Å farge mørkere trimme en lysere farge, start med to strøk med hvit farge først og deretter fargen strøk av ditt valg. La malt trim tørke i 24 timer.
8

Sett en liten mengde vinyl protectant på en lofri klut og tørk ned hver trim stykke. La vinyl protectant satt opp for ønsket tidsrom. Tørk overflaten av trim en andre gang for å buff ut overflate og fjern overskytende produkt. Installere trimme i motsatt rekkefølge det ble tatt ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121070.html

Previous:
Next:

auto Detailing