Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Paint Interier av en bil

Maleri Interiør på en bil er fin måte å enten endre sitt utseende eller gjenopprette den til å like nye tilstand. Vinyl maling kan brukes på vinyl interiør deler og plast eller metall trim stykker kan rett og slett være malt med normal spraymaling. Det anbefales ikke at du spray-maling klut eller veldig myk elementer, som maling ikke kan forholde seg godt. Du trenger:
220-grit og 400-sandpapir
maskeringstape
Simple Grønne eller lignende
Mineral ånder
rene filler
Vinyl spray primer (for vinyl deler)
Vinyl spraymaling
Spray primer (for plast eller metall deler)
Spray maling
Vis flere instruksjoner
en

Fjern trim fra bilen. Rengjør trim med et mildt rengjøringsmiddel som enkle grønne til å fjerne smuss, rusk og oljer.
2

Sand delene med 220-sandpapir til å slipe overflaten og fremme malingsvedheft. Hvis delene er veldig glatt plast eller vinyl, sand med 400-korning etter 220-korning.
3

Rengjør delene grundig med white spirit og en ren, lofri klut til fjerne oljer og rester. Dette er en viktig del av prepping, så sørg for at delene er veldig rent.
4 p Hvis delene ikke ble fjernet fra bilen for maling, bruk maskeringstape og papir for å maskere bort eventuelle områder du ikke ønsker å få maling på.
5

Spray på en liten skur av primer og la den tørke i et minutt eller så. Spray på to til fire tunge jakker, sliping mellom strøkene hvis du ønsker en glattere finish.
6

La primeren tørke og spray på flere strøk med farge bruker samme teknikk. For vinyl deler, bruke spesielt laget vinyl maling. Hvis det er noen plast, metall eller glassfiber trim stykker, bruker standard spraymaling.
7

La malingen tørke over natten. Nøye installere trim stykker når de har tørket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121186.html

Previous:
Next:

auto Detailing