Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Wax Bad Auto Paint

Bad auto maling betyr ikke at du må kjøre en stygg bil. Med en grundig vask og et par innovative bilpleiemidler kan du oppnå en blank overflate som ser skinnende og lyse. For best resultat må du kontrollere at bilen er helt forberedt før du bruker voks. Deretter kan du avslutte jobben med en oppblomstring av rasping å få den elegant utseende. Du trenger
Flytende husholdning detergentBucketWarm waterSpongeSpray nozzleSoft klut towelAuto leire barAuto maling dyp cleanerClear flytende auto waxMicrofiber klut
Vis flere instruksjoner
en

Vask bilen grundig med en svamp dyppet i varmt såpevann som du har blandet opp med husholdning flytende vaskemiddel. Start på taket og arbeide ned til alle overflater er godt skrubbet.
2

Vask av såpevann blandingen med en spray munnstykke satt til sitt sterkeste stream. Tørk bilen helt med myke håndklær.
3

Identifisere områder der vrakrester er innebygd ved å kjøre hånden over overflaten av bilen. Spot riper i lakken ved å se nøye på hver del av bilen utvendig. Finn flassing eller chipped maling blemmer både visuelt og ved berøring.
4

Gni en auto leire klump forsiktig over hver scratch og lyte. Arbeid i små seksjoner og smøre området med flere dråper såpevann for å tillate milde mikro slitasje. Tørk av hvert område med et mykt håndkle så snart claying er fullført.
5

Hell en liten mengde auto maling dyp renere på en tett-studert svamp. Gni uren maling områder fast i små sirkulære bevegelser inntil området er glattet. Buff av rester med en ren, myk klut.
6

Hell flytende bilvoks på en liten svamp og tørk på en liten del av auto lakken. Gni voksen inn i lakken med en ren mikrofiberklut med sirkelbevegelser, deretter kryss-luke bevegelser og etterbehandling med sirkelbevegelser igjen. Fortsett å bruke voks i små seksjoner over den malte overflaten av bilen. Overlapper hver seksjon og gni godt med en mikrofiberklut før du går videre til neste del.
7

La bilen for å sitte i minst en time før du kjører slik at voksen setter opp grundig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120958.html

Previous:
Next:

auto Detailing