Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvor å Feilfri frontruten vindusviskerne

Din evne til å kjøre sikkert i regn , avhenger snø og mange andre barsk forholdene på å ha rene frontruten vindusviskerne . Hvis skitt og annet buildup akkumuleres på vindusviskerne , vil det ende opp utflytende over frontruten og skjule din utsikt. Sprøyting vindusvisker væske over frontruten gjør litt for å rense vindusviskerne , men hvis du legger merke til er de ikke tørke frontruten helt ren , bør du rense dem for hånd . Instruksjoner
en

Løft først vinduspusser forsiktig bort fra glasset for å rengjøre den. Det skal svinge lett ut på svingarmen som kobler den til bilen på toppen av hetten .
2

Tørk av gummi blad av vindusviskeren forsiktig med en fuktet klut. Hvis det er sta jord på vindusvisker blad som ikke vil falle av, dempe en annen klut i vinduspusser væske og tørk av gummi igjen .
3

Gå tilbake over gummi blad til å tørke av noen spor av frontruten svaber væske , deretter returnere vindusvisker til sin opprinnelige posisjon mot frontruten.
4

Gjenta prosedyren med de andre vindusviskerne på bilen . Ikke glem å sjekke for bakre vindusviskere . På noen svært high- end biler , kan det være små vindusviskere over frontlykter og /eller baklysene som også kan tørkes ren .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121003.html

Previous:
Next:

auto Detailing