Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik tørker du en bil Når detaljering

detaljering en bil krever ekstra tid og observasjon. Et viktig skritt i bilen detaljering er å tørke de deler av bilen . Lær hvordan du velger riktig verktøy og bruke de riktige teknikker for å tørke bilen når detaljering . Instruksjoner
en

Kjøp en syntetisk microfiber håndkle eller pusseskinn for å tørke bilen . Syntetiske håndklær absorberer vann godt og er skånsom mot mål. Håndklær er også kostnadseffektive som de vare lenge med riktig pleie .
2

Tørk bilen i skyggen når det er mulig . Hvis du må tørke bilen i solen , tørk den siden som er i direkte sollys først. Tørk resten av bilen raskt for å unngå solflekker .
3

Bruk en nal for å fjerne det meste av vannet raskt. Velg en nal laget av myk plast for å unngå skader på lakken . Bruk et pusseskinn eller microfiber håndkle etter at du nal for å tørke bilen.
4

Endre håndklær som du tørke bilen . Jo lenger inn håndkleet brukes, jo mer smuss igjen som kan ripe opp lakken. Bruk en spesiell håndkle ment å tørre hjul , og ikke bruke hjulet håndkle på malte områder av bilen din .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120893.html

Previous:
Next:

auto Detailing