Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan polsk Weld Wheels

Polering dine chrome hjul er nødvendig for å unngå skader, og Weld hjul er ikke annerledes. Et sett med Weld hjul kan være ganske dyrt, så ta skikkelig vare på dem er en måte å beskytte investeringen din. Holde dem polert og skinnende bidrar også til å holde Weld hjul og utseendet på bilen din i god utseende. Hvis du nettopp har kjøpt din første sett med Weld hjul, kan du ikke vet hvordan du rengjør og polerer dem riktig. Du trenger
Bucket of varmt såpevann
to Myke vaskekluter
Vannslange
2 Mikrofiber hjulet polering kluter
Chrome hjulet polsk
Vis flere instruksjoner

en

Rengjør Weld hjul grundig for å fjerne smuss og skitt, ved hjelp av en vask klut og såpevann. Pass på at du er helt skylle vaske tøy i vannet mellom vask.
2

Skyll såpen av dine Weld hjul ved hjelp av vannslangen. Hvis du har en spray munnstykke festet til slangen din, sørg for at du har satt den til et lavt trykk.
3

Tørk Weld hjul av den gjenværende tørr vaske tøy. Tørre hjul er nødvendig for å gi den polske med optimal tilslutning.
4

Påfør en liten mengde krom hjul polsk til microfiber hjulet pusseklut. Hvis du har kjøpt polish i et badekar-lignende beholder du kan bare dyppe kluten i badekaret. Hvis polish er i et rør, må du presse ut en kvart størrelse mengde.
5

Plasser polering klut, polsk side ned, på toppen av Weld hjul og jobb deg rundt hele hjulet (ikke dekket) med korte sirkulære bevegelser.
6

Fjern overflødig polish med en ren polering klut, med samme sirkulære bevegelser. Gjenta prosessen for alle de gjenværende Weld hjul.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121301.html

Previous:
Next:

auto Detailing