Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner Motorsykkel dekaler

Fjerne motorsykkel dekaler kan være mer av en komplisert prosess enn du kanskje tror. Bare trekke dekaler off kan forårsake skade på overflaten av plast, og la et rot av limrester på overflaten. Men hvis skiltene er fjernet på riktig måte, vil den underliggende overflaten ser urørt og god som ny. Det finnes noen triks for å fullføre denne oppgaven effektivt. Du trenger
Glass renere
Blow-tørketrommel
Goo-Gone eller annen klissete rester remover (se Ressurser under)
Vis flere instruksjoner
1 < p> Rengjør kantene og overflaten av dekaler med standard glass renere. Dette vil la overflaten være lett trekkes opp, og hindre at fremmedlegemer fra å stoppe prosessen.
2

Begynn med dekaler i den ene enden av sykkelen. Du kan jobbe deg herfra til den andre enden av motorsykkelen.
3

Plugg inn en blow-tørketrommel og vri den til "hot"-innstillingen, og deretter begynne å varme opp hele overflaten av klistremerke. Pass på at merket er veldig varm før du fortsetter.
4

Mens han fortsatt bruker hårføneren for å holde merket oppvarmet, begynner å trekke opp en kant av klistremerke. Trekk merket hele veien av plasten, samtidig holde den varm.
5

Arbeid deg vei over hele sykkelen, før du har alle de ønskede dekaler fjernet.
6

Bruke en gammel fille og Goo-Gone (eller andre remover) rengjøre områder hvor skiltene ble bare plassert. Dette vil fjerne eventuelle gjenværende rester fra baksiden av klistremerkene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120945.html

Previous:
Next:

auto Detailing