Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Wax en bil til New

En bil overflate kan få kjedelig og forverres ved eksponering for elementene, for eksempel regn og sol. En bil voks gir bilen et hardt belegg som er et skjold mot slike elementer. Det gir også en bil en ultimate glans. Voks bilen med jevne mellomrom for å hindre den fra slike skader og samtidig opprettholde sin verdi. Gjøre det på en skikkelig måte, og det vil gjøre bilen ser ny. Du trenger:
Bil
Shady området
bil sjampo eller såpe
Ekstremt myk og plysj svamp eller mitt
To bøtter
Vann
rubbing compound
Piece of bomullsklut
Bil polish
Paste voks eller flytende polymer voks
Cotton applikator
Cotton mikrofiberklut eller håndkle
Vis flere instruksjoner
en

Velg en fin dag å voks bilen og parkere den på en skyggefull plass, fordi det kan være vanskelig å buff av voksen hvis det tørker raskt eller sitter på bilen for lenge.
2

Vask bilen grundig med en bil sjampo eller såpe. Du må også bruke en ekstremt myk og plysj svamp eller mitt. Bruk to bøtter ved å fylle en bøtte med såpevann og den andre med rent vann. Fjern så mye skitt som mulig for å hindre sliping den mot bilens lakk under voksing.
3

La bilen tørke før du påfører voks.
4

Put litt rubbing compound på et stykke bomull klut og gni det på noen dype riper, lyte eller slitasje, tørk området. Scratch, lyte eller slitasje vil forsvinne. Gjør dette på hver dyp ripe, lyte eller slitasje du kan finne.
5

Polsk bilen med en bil polish. Den polske vil fjerne urenheter, hårfine riper og virvel merker og glatte ut ujevnheter.
6

Påfør voks med en voks eller en flytende polymer voks. Voks bilen i seksjoner, én om gangen. Hvis du bruker en flytende polymer voks, riste den godt før bruk. Sett den på en bomull applikator og DAB den på bilen din. Hvis du bruker et lim voks, gjelder det tynneste strøk på bomull applikator. Spre voks jevnt gjør en rett linje bevegelse uten noe press.
7

Buff voksen ut med en bomull mikrofiberklut eller håndkle i samme retning den ble brukt.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121170.html

Previous:
Next:

auto Detailing