Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan gjenopprette falmede Car Paint

Biler med originale fabrikk maling jobber har tynn maling. Automotive beslutningstakere bruker tynne strøk med maling for å være økonomisk, men dette fører til at malingen til å falme etter noen år for å bli utsatt for elementene. Eldre biler falmer fort fordi de ikke har klarlakk for å beskytte basen maling. Hvis bilen din er falmet, lære varmt å gjenopprette falmet billakk og få den skinnende og ser ut som ny. Du trenger
Car såpe
Sponge
Orbital buffer
Pad for polering
Rag
Polering pad
Flytende rubbing compound
Bil polsk
Vis flere instruksjoner
en

vaske bilen med bilvask såpe og en myk svamp. Fjern all skitt, gjørme og oppbygging av noe slag. Skyll bilen med vann og la det tørke helt før du går videre til neste trinn.
2

Påfør flytende rubbing compound til poleringsrondell på buffer. Start på forsiden av panseret og langsomt arbeid måte til baksiden av hetten, og deretter til toppen av den bil og deretter til stammen. Deretter starter på forsiden av fremre støtfanger og arbeide ned på siden av bilen før du kommer til bakre støtfanger. Gjenta på den andre siden av bilen. Trykk lett på buffer, men ikke presse for hardt ned, eller det vil brenne gjennom malingen.
3

Tørk av all overflødig rubbing compound med en myk, ren klut. Endre poleringsrondell på buffer til en polering pad. Påfør bil polish direkte til polering pad. Begynn å polere bilens overflate på samme måte som den gnir forbindelsen ble påført. Tørk overflødig polish bort med en tørr, ren klut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121048.html

Previous:
Next:

auto Detailing