Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner Pine Tar fra et kjøretøy

Millioner av mennesker over hele verden tar stor stolthet i sine kjøretøy. Til de personer en av de mest irriterende tingene å håndtere er tretjære blir knyttet til sine perfekt detaljert bil eller lastebil. Så frustrerende som det er, er det mulig å fjerne deigete på tretjære med bare en liten bit av albuen fett og retten furu tjære remover. Heldigvis ett produkt som virker godt for å fjerne furu tjære fra et kjøretøy er Goo Gone Automotive Spray Gel. Du trenger
Goo Gone Automotive Spray Gel
Myk klut eller filler
Bucket
Vann
Soap
Bilvoks
Vis mer Instruksjoner

1.

Påfør rikelig of Goo Gone Automotive Spray Gel til en myk klut eller fille.
2

Gni forsiktig Goo Gone Automotive Spray Gel på furu tjære i en sirkelbevegelse. Ikke trykk hardt mot lakken. Pass på å dekke alle områder av tjære med gel.
3

La Goo Gone Automotive Spray Gel å myke opp tjære i minst tre til fem minutter, avhengig av alvorlighetsgraden av tjære flekken. Furu tjære som har blitt herdet over tid kan det ta litt ekstra tid til å mykne for fjerning.
4

Gni gel og tjære fra kjøretøyet med sirkelbevegelser. Ikke lirke tjære fra kjøretøyet, da dette kan føre til skade på bilens lakk. Om nødvendig, gjenta de første fire trinnene til tjære har blitt fjernet fra kjøretøyet.
5

Vask bilen med såpe og vann. Vær spesielt oppmerksom på de områdene der tjære tidligere hadde vært før påføring av gel.
6

Påfør voks til bilen som produkt retninger tilstand. Dette vil bidra til å beskytte mot fremtidige furu tjære vedheft.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121227.html

Previous:
Next:

auto Detailing