Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner maling fra Automotive Finishes

Paint sølt eller bevisst sprayet på bilen din ( på grunn av hærverk ) presenterer en interessant utfordring for fjerning. Du må være i stand til å fjerne malingen uten å fjerne fabrikk ferdig i tillegg. Fabrikken maling jobber bruke flere lag med klar -coat , som bånd til fabrikken farge frakk og gi bilen sin høyglanset finish. Dette betyr at, mens vanskelig, er det mulig å buff ut maling på toppen av klarlakk uten å skade den underliggende maling. Du må bruke en scene en cutting krem , som er en spesiell type polsk tilgjengelig til enhver billakk butikken. Du trenger
Orbital buffer
Stage en cutting krem ( polsk )
lofri klut
Vis flere instruksjoner
en

Påfør en liten mengde å kutte fløte i lakken du vil fjerne. Den skjærende krem vil kutte i den klare - frakk, men vil ikke skade det så lenge du er konservative i bruken. Det vil kjedelig den klare -coat , så en vanlig polish og voks jobb er nødvendig etter denne prosedyren.
2

Arbeid cutting kremen inn i malt området du ønsker å fjerne ved hjelp av en poleringsmaskin . Start på laveste hastighet og gradvis øke farten til den høyeste innstillingen .
3

Tørk av cutting kremen av kroppen av kjøretøyet med en ren , lofri klut .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121226.html

Previous:
Next:

auto Detailing