Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan legge ved en Rear View Mirror

Hvis du kjører uten en bakspeilet, er du sannsynligvis til å tjene deg en billett, og du setter deg selv i alvorlig fare også. Enten du fester en ny bakspeilet eller reattaching en gammel en, det tar ikke mye tid eller krefter. En bakspeilet kan festes på mindre enn 30 minutter. Du trenger:
TORX eller unbrakonøkkel (avhengig av speilet)
Grease blyant
Single-edge barberblad
Rubbing alkohol
Papir håndkle
Sladrespeil lim og aktivator
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk bakspeilet for å se om du trenger en Torx skiftenøkkel eller en umbraconøkkel for å fjerne montering knappen, som er den delen av speil som festes til frontruten. Demonter knappen med riktig nøkkel.
2

Tegn en firkant med en fett blyant på utsiden av frontruten rundt den gamle limet (der bakspeilet var festet), slik at du vet hvor du skal feste din bakspeilet etter at du har fjernet limet.
3

Climb innsiden av bilen og skrape av den gamle limet med et barberblad. Rensevæske på et papirhåndkle eller en myk klut vil bidra til å løsne opp limet, noe som gjør det lettere å fjerne.
4

Klem røret av aktivator slik at det begynner å sive ut av tuppen. Påfør den kjemiske til torget som du tegnet med fett blyant fra innsiden av kjøretøyet. Tillate det å sette i to minutter.
5

Påfør limet på midten av montering knappen som du fjernet fra bakspeilet. Bare legge til en liten dråpe. Pass på at limet er plassert på siden som festes til frontruten.
6

Trykk på montering knappen inne på plassen. Holde den på plass med riktig side på frontruten i 60 sekunder.
7

La limet tørke i 15 minutter. Sett på bakspeilet til knappen ved hjelp av nøkkel. Tørk av fett markerer ut av foran frontruten. Justere speilet og du er flink til å gå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121260.html

Previous:
Next:

auto Detailing