Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan bruke Fluke 88 multimeter

For å holde en bil opererer på sitt høyeste ytelse, er det nødvendig å kontrollere driftseffektiviteten av sine mange elektriske systemer og komponenter fra tid til annen. En multimeter testing enhet som Fluke 88V er et flott verktøy for måling av spenning, strøm, kontinuitet og motstand. Fluke 88V kan også utføre diode test og puls bredde målinger. Dette multimeter er allsidig og også effektive i testing hybrid biler. Du trenger
Fluke 88V multimeter
Vis flere Instruksjoner
Slik bruker du en Fluke 88V multimeter
en

Måling omdreininger per minutt (RPM). Slå av motoren. Koble induktiv pickup utgang plugg inn i innganger, (+)-siden til V /RPM-porten, (-) siden til COM-porten. Deretter slår Rotary Switch til K eller L. For firetaktsmotorer, velg RPMo ved å trykke den tomme én gang. Fest induktiv pickup klemme slutt på en tennplugg kabelen nær pluggen (sørg for at SPARK PLUG SIDE skrift vender tennplugg). Slå av motoren på og lese de viste turtall. Påse at motoren er slått av før du fjerner induktiv pickup.
2

Testing for kontinuitet i en bryter (ved hjelp av Stopplys Switch som et eksempel). Stikk den røde test ledningen i V /RPM port, den svarte test bly i COM-port, og deretter slå Rotary Switch to N. Deretter trykker du på E-knappen. Koble probene til trafiklyset bryter med den røde proben går til (+) terminalen og den sorte sonden kommer til (-) terminal. Trykk på bremsepedalen, et lydsignal indikerer en god bryter
3

Testing rippel spenning på en dynamo.. Stikk den røde test ledningen i V /RPM port og den svarte test bly i COM-port, og slå den Rotary Switch to K. Deretter slå av motoren på. Berør røde proben til batterisiden (BAT) av dynamoen, den svarte proben til et passende underlag. Les displayet. Lesningen for en god dynamo bør være mindre enn 0,5 V AC. En høyere lesing kan tyde på at dynamoen dioder er skadet.
4

målesystem spenning. Stikk den røde test ledningen i V /RPM port, den svarte test bly i COM-port, og slå den Rotary Switch til V. Deretter slå på lysene i ett minutt for å blø overflaten ansvaret fra batteriet, og slå lysene av. Deretter trykker det røde proben til den positive side (+) av batteriet, den svarte proben til den negative side (-) til batteriet. Deretter lese displayet. Et fulladet batteri bør vise ca 12,6 V.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121011.html

Previous:
Next:

auto Detailing