Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik Really rense Motor eller motorrom

Hvordan rengjøre motor på din bil eller lastebil. Du trenger
Degreaser
Spray flasker
Høytrykksspyler eller Self Serve Bilvask dyse
Vis flere instruksjoner
en

Du bør sjekke for å se om det er noe på motoren som er anta for ikke å bli våt, som distributør cap, så videre.
2

Sørg for at bilen er i skyggen! Deretter Fukt hele bilen, fra topp til bunn. Holde bilen våt hele tiden din å gjøre dette, fordi du ikke vil avfettingsmiddel eller skitt som kommer fra motoren din sprutet over malingen.
3

Spray alt du kan se i motorrommet med avfettingsmiddel og deretter sprøyte undersiden av hetten. Gjør det i denne rekkefølgen fordi avfettingsmiddel vil dryppe over deg hvis du starter på panseret.
4

Begynn prosessen med sprøyting alt du kan se synlig og deretter sikte tryllestaven i alle retninger, turgåing rundt kjøretøyet fra en fender til den neste. Vær sikker på at du er sprøyting fendere og frontruten og panseret som du er renhold for å hindre at skitt fra tørking til malingen.
5

Gjenta til alle fett og smuss er av motoren, du kan gni hardt områder med en pensel dyppet i avfettingsmiddel, er skitt som regel vanskeligere å gå av rundt kantene på panseret og dørstolper.
6

Vask og tørk bilen, tørke av motoren hvis du ønsker. Du kan legge dressing til plast for en nærmere titt, noen form for plast dressing vil gjøre det bra. Vær forsiktig så du ikke få det på maling eller på beltene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121010.html

Previous:
Next:

auto Detailing