Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik bruker du en buffer på en bil

Buffing et kjøretøy kan fjerne maling ujevnheter, riper og oksidasjon. Riktig gjort, kan rasping fjerne all skade som ikke går ned forbi klarlakk. Profesjonelle detaljering og maling tjenester koste en formue. Med litt øvelse kan du bruke en sirkulær poleringsmaskin til buff bilen til et showroom finish. Du trenger
Bucket
Sponge
flytende vaskemiddel
hageslange
Spray flaske
Isopropylalkohol
Buffing sammensatte
Polsk
Wax
Rundskriv poleringsmaskin
Diverse poleringsmaskin pads
mikrofiber håndklær
Vis mer Instruksjoner
rengjøring og avfetting Auto Body
en

Bland en standard størrelse bøtte med varmt vann med & # XBC; kopp flytende vaskemiddel. Dette vil bidra til å fjerne smuss og petroleumsprodukter fra auto kroppen.
2

Skrubb kroppen av kjøretøyet ved hjelp av en svamp. Begynn på taket og arbeid nedover.
3

Skyll med rent vann ved hjelp av en hageslange.
4

Hånd tørr med microfiber håndklær. Håndklær vil trekke av eventuelle gjenværende smuss eller fett.
Buffing Med Compound og Circular Poleringsmaskin
5

Påfør rasping sammensatte til pute av en sirkulær poleringsmaskin mens den er slått off. Bruk en lett pad for å starte, men bruke en mer slipende grade hvis nødvendig.
6

Plasser puten med rasping sammensatte mot overflaten av karosseriet. Arbeid i et område som ikke er større enn en fot og en halv over. Spre forbindelsen over området som har behov for polert med sirkulære poleringsmaskin i av-stilling. Sett den runde poleringsmaskin til 1000 rpm (rotasjoner per minutt) og slå den på. Buff vognkassen ved hjelp av en side-til-side-bevegelse, gradvis økende til 1500 rpm. Bytt til en opp-og-ned-bevegelse til buff overflaten jevnt. Hold puten i bevegelse for å unngå overdreven varmeutvikling som kan skade lakken.
7

Slå av sirkulær poleringsmaskin når rasping sammensatte tørker på bilen kroppsoverflaten. Spray en 50-50 blanding av vann og isopropylalkohol på området med tørket sammensatte og hånd buff med microfiber håndklær.
8

Påfør mer sammensatte og buff med sirkulære poleringsmaskin hvis problemet området ikke er løst . Bytte til en mer slipende polering pad hvis det ikke er noen merkbar forbedring andre gang rundt.
Polering og voksing
9

Legg polish til pute av den sirkulære poleringsmaskin og spredt jevnt over overflaten av kjøretøyet mens poleringsmaskin er i av-stilling. Snu poleringsmaskin på og sette den til 1000 rpm. Bevege seg i en side-til-side bevegelse og slår av poleringsmaskin når poleringsmiddel begynner å tørke på overflaten av vognkassen.
10

Spray overflate av vognkassen med klart vann og hånd med buff microfiber håndklær. Polere igjen hvis overflaten ser tåkete eller regn.
11

Påfør voks til pute av den sirkulære poleringsmaskin og spredt jevnt på et lavt turtall, for eksempel 500.
12

Hånd buff vokset områder med microfiber håndklær. De fleste overflater urenheter skal være borte. Eventuelle gjenværende områder vil kreve en mer intens, profesjonell fix.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121110.html

Previous:
Next:

auto Detailing