Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvor å Feilfri New Car Paint

Rengjøring en bil er et viktig skritt i å holde maling i god stand. Rengjøring en ny bil er enda mer viktig fordi du vasker en ny overflate, og du kan gjøre ditt beste for å holde mål i tipp-topp stand. Denne jobben bør ta omtrent en time, avhengig av størrelsen på kjøretøyet. Du trenger
Slange og vannkilde
To bøtter
Bilvask såpe
mikrofiber håndklær
To microfiber hånd votter
Shammy håndkle
skyggen arbeidsområde
Vis flere instruksjoner
en

Park bilen i en skyggefull arbeidsområdet hvis mulig, og bruke slangen til å skylle av alle overflater skitt fra bilen. Du ønsker å bruke høyt trykk for å sprenge av skitt, som det vil flytte den mest effektivt.
2

Fyll opp den første bøtte med vann og bilvask såpe. Ikke bruk oppvaskmiddel såpe, da det vil skade maling og kle finish. Du ønsker å bruke en capful eller to av såpe til en bøtte med vann, og hvis du fyller den med vann under høyt trykk, vil du bygge flere såpeskum.
3

Sett microfiber mitt på hånden din og begynne å vaske bilen ved å dyppe hendene i såpeskum og går over overflaten, og starter med toppen av kjøretøyet. Arbeid fra taket til midten av bilen, men ikke gå noe lavere enn det.
4

Skyll hvert panel med lavtrykksvann som du er ferdig området. Dette vil redusere spotting på panelet. Sørg for å holde bilen våt på alle punkter, så vanndråper ikke danner.
5

Fyll opp andre bøtte på samme måte som du fylt den første.

6

Sett på andre microfiber mitt på hånden din og vaske den nedre halvdelen av bilen. Ved å endre bøtter og votter, vil du unngå riper i finish. Bunnen av kjøretøyet er alltid kommer til å samle mer smuss enn toppen, og ved å jobbe fra toppen og ned vil du minimere overføring av skitt. ​​
7

Skyll bilen ved hjelp lavtrykksvann.
8

Tørk bilen med shammy å få mesteparten av vannet, og microfiber håndklær for å polere overflaten. Bruk samme metode som bilvask, og jobbe fra toppen av bilen ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121133.html

Previous:
Next:

auto Detailing