Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan voks bilen riktig

Mens folk flest regelmessig vaske bilen sin, har en tendens voksing å være mindre av en vane. Regelmessig voksing av bilen kan bidra til å opprettholde sin annenhåndsverdi og holde malingen ser friskt og nytt. Voks legger klarlakk oppå maling jobb som kan bidra til å fjerne riper og fylle ut noen mikroskopiske hull malingen måtte ha. En god voks jobb krever ikke behovet for en profesjonell detaljering selskap og kan gjøres i garasjen din. Du trenger
Garasje eller carport
Wax
Liten myk svamp
lofri klut
Vis flere instruksjoner
en

Park bilen under et skyggefullt område, for eksempel en carport eller i en garasje. Voksen bør ikke være i direkte sollys før det tørker, eller du kan få en ujevn overflate.
2

Plasser en liten mengde voks på svampen. Hvis du bruker flytende voks, sørg for å riste flasken før du legger noe på svampen.
3

Plasser svamp på bilen og gni den over en del av gangen (en 2 fot av 2 fot delen er vanligvis best). Hold gni til voksen begynner å dis.
4

Begynn rasping bilen når voksen har hazed (blir ugjennomsiktig). Plasser lofri fille på hazed voks og buff den til en skinne ved hjelp av små sirkulære bevegelser.
5

Gjenta dette for resten av bilen, voksing og polering i deler til bilen har en fin selv skinne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121277.html

Previous:
Next:

auto Detailing