Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner klistremerker Fra Biler med Mineral Spirits

Fjerne klistremerker fra en bil kan legge igjen en opphoping av leftover lim på maling, krom eller glass, men med forsiktighet, kan du fjerne klistremerket limet uten å skade den underliggende finish. En varmekilde vil hjelpe deg å fjerne den trykte delen av klistremerket mens white spirit vil løsne resterende limet oppbygging. Vær forsiktig med white spirit, uten lukt eller på annen måte, som de kan irritere øyne, hud og luftveier. Du trenger:
Hårføner
Latex hansker
Bomull baller
Mineral ånder
slikkepott
Bil såpe
Vann
Vis flere instruksjoner

en

La bilen til å sitte i den varme solen i ca en time eller holde en hårføner noen få inches bort fra klistremerket og blåse varm luft på den i små, sirkulære bevegelser for ett til to minutter. Varmen vil øke elastisiteten på etiketten.
2

Fjern klistremerket sakte og forsiktig ved å trekke et hjørne opp med neglen din. Fjern så mye av klistremerket og lim som du kan med fingrene.
3

Ta på gummihansker, og dyppe en bomullsdott i white spirit. Bearbeid bomullsdott på et lite synlig sted i bilen for å teste materialets reaksjon. Hvis white spirit skade bilens finish, bytte til et lim remover, for eksempel Goo Gone.
4

Bruk en bomullsdott å bruke white spirit til leftover limet og skrape limet unna med en gummi slikkepott. Gjenta etter behov inntil limet forsvinner.
5

Vask området med bil såpe og varmt vann, og bruke bilvoks til en malt området hvis ønskelig.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121243.html

Previous:
Next:

auto Detailing