Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan fjerne bil-vask voks

Når du søker en ny voks eller forsegling på bilen din, ta noen bil-vask voks som ble brukt tidligere. Bilvask bruke kommersielle renseprodukter og tetningsmasse som som ikke er lett tilgjengelig for allmennheten. Ved å kombinere to forskjellige voks kan føre til kjemiske interaksjoner som begrenser den nye voks holdbarhet og forårsake disig patcher skal vises på bilen din. Fjerne bil-vask voks før voksing med en ny voks vil hindre dette kostbare interaksjon. Du trenger
Cleanser
hageslange
Towel
Automotive maling rensing lotion eller polsk
Frottéstoffer eller microfiber program pad
Mikrofiber håndkle
Vis flere instruksjoner

en

Vask bilen din med et rengjøringsmiddel formulert for auto maling ved å følge rensemiddel påføringsinstruksjoner. Skyll rensemiddel, og skitt og rusk, fra bilen med en hageslange.
2

Håndkle tørke hele bilen.
3

Påfør en nikkel- størrelse mengde lakk rensing lotion eller polish, som er formulert for å fjerne tidligere brukt voks, til sentrum av en søknad pad eller frotté klut og spre den over en to kvadratmeter areal av kjøretøyet. Spre lotion med en treg back-og-tilbake tørke tiltak for å fordele det jevnt.
4

når området tørker til en dis, fjerne polish med rasping området lett med et microfiber håndkle.

5

Fortsett å påføre og polering før alle malte overflater er gjort og alt av bil-vask voks er fjernet. Du er nå i stand til å bruke en ny voks som er egnet til maling din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121244.html

Previous:
Next:

auto Detailing