Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan få forsyninger til Sand en bil

Sliping er et viktig skritt i bilen malingen . Uten en glatt overflate til å begynne med , vil malingen og toppbelegget viser ufullkommenhetene i bilens legeme . Mens sliping er ikke vanskelig, er det viktig å være tålmodig og grundig , og å ha de riktige forsyninger for jobben . Instruksjoner
en

La primeren tørke på den delen av bilen du har tenkt å male. Støtfangeren på bilen din er et godt eksempel og utgangspunkt , hvis du ikke har gjort noe sliping før . Påfør primer i henhold til instruksjonene på boksen og la den tørke helt .
2

Samle elementene du trenger for sliping prosessen. Dette bør inkludere en bøtte med varmt vann med mild oppvasksåpe blandet og 320 måler sandpapir . Kjøp mer sandpapir enn du tror du trenger , i tilfelle du går gjennom det raskere eller bestemme seg for å dekke et større område enn opprinnelig beregnet .
3

Bestem på måten du kommer til sand . Dette kan være i horisontale streker eller små sirkler . Det spiller ingen rolle hvilken vei du velger , så lenge du bruker samme teknikk for hele jobben .
4

Sand støtfangeren. Sørg for å slipe ett område til fargen er borte, så kan du gå videre til neste avsnitt . Start på den ene siden av støtfangeren og jobb deg vei over , og fullførte ett område om gangen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120895.html

Previous:
Next:

auto Detailing