Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Tips til Buffing en Candy Paint jobb på en bil

Enten du setter på godteri maling for første gang, eller utfører vedlikehold til det, når du har artisteri komplett og pusset, vil du ønsker å gi den en fin glans, eller at wet look at noen finner tiltalende. For å gjøre den beste jobben på den, trenger du de riktige verktøyene. Disse delene av utstyr og deres tilbehør kan være ganske dyrt, men hvis de kommer til å bli brukt flere ganger, er kjøpet verdt det for en godt utført jobb. Verktøy for jobben

Ulike typer verktøy på markedet som vil gjøre din godteri maling jobb ser sitt beste. De faller inn i kategorier av buffere eller poleringsmaskiner, buffer pads, og voks eller polish. Hvis du har en skum pad eller klut, så kan du buff bilen for hånd, men det tar mye lengre tid enn nødvendig.

Disse tilbehør er tilgjengelig sammen i sett, noe som gir en mer økonomisk kjøp hvis du don 't ha en hvilken som helst av verktøyene som allerede. Pass på at hver enkelt er riktig type verktøy for jobben. Hold deg unna høyhastighetstog kverner fordi de vil skade din maling jobb.
Initial Buffing

Bruk en elektrisk buffer er ideell for rasping et kirsebær maling jobb. Disse buffere vil fjerne små skrubbsår og gir også en høy glans poleringsmiddel til overflaten av malingen. Best av alt, de kan gjøre jobben på en brøkdel av tiden i motsetning til rasping for hånd.

De fleste elektriske buffere kommer med ull og skum polering pads. Ull er mer grov og brukes hvis gammel voksen må fjernes, mens skum er mykere og for det meste benytter friksjonsvarme til buff overflaten. For kirsebær maling jobber, kan det være lurt å spesialbestilling en microfiber poleringsrondell å hindre selv mikroskopiske skrubbsår fra forming. Hvis microfiber buffing pads er ikke tilgjengelig, kan du bruke skum pad.

Start med å gjøre et tørt rasping over hele overflaten av bilen. Det spiller ingen rolle om du bruker sirkulære bevegelser eller brede feiende slag. Hva er viktigst er å flytte sakte nok til at buffer for å rengjøre overflaten, og å sørge for at all malingen er polert.
Polering Paint

Polering et kirsebær maling jobb kommer i tre trinn. Du vil begynne med en base poleringsmiddel, fulgt av en våt poleringsmiddel og deretter slutt med en flytende voks. En rekke kommersielle produkter er tilgjengelige for hvert trinn, og kan bli funnet i bil i hvilken som helst butikk.

Plasser en polering pad på din elektrisk buffer, deretter bruke polish eller voks på overflaten av malingen . Bruk buffer, nå utstyrt med polering pad, å arbeide polish i maling jobb, til det ikke rester av det opprinnelige materialet kan ses med det blotte øye.

Følg opp ved hjelp av en polering vott å få øye polere små områder etter behov. Dette er også en fin måte å fjerne eventuelle rester som kan ha samlet inn i områder der det er for mye polish ble brukt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121173.html

Previous:
Next:

auto Detailing