Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Om bil Detailing

Det er ingenting som å ha en ren bil. Mens noen kan bare rense sitt kjøretøy, det tar mye tid og krefter på å få bilen til å se ut som om det bare kom av showroom floor.Detailers tar stor tid og krefter på å sørge for at bilen din ser sitt beste. Detaljering er mer enn bare å vaske utvendig og støvsuging av tepper. Det handler om å komme inn i hver krik og krok og fjerne smuss og skitt som har bygget opp gjennom årene - og dermed gjenopprette bilen til showroom kvalitet. Historie

Kunsten bil detaljering sies å ha startet i det sørlige California, om ingen er helt sikker på nøyaktig når. Detaljering er definert som grundig rengjøring en bil innvendig og utvendig, i tillegg til å bruke voks og polering av bilen, og dermed produsere et detaljnivå som ville bli ansett show-kvalitet.

Praksisen med bil detaljering har spredd seg USA og har blitt mer enn bare et innfall. Foreløpig over 50.000 detailers finnes over hele landet, og disse individene rake i ca $ 100.000 i året i detaljering salg.
Betydning

Noen ganger en person vil ha sitt kjøretøy detaljert rett og slett fordi han ønsker en ren bil. Andre ganger, detaljering blir en veldig seriøs bedrift, spesielt når personen ha henne auto detaljert til hensikt å gå inn i en varm bil show. I bilen viser, er et kjøretøy ofte dømt delvis av hvor godt bevart og ren den vises. En slik bil show som er viet hovedsakelig til utseendet på bilene er Concours d'Elegance, noen ganger referert til som Concours.

Typer
p Det er ulike metoder for auto detaljering. Den ene er utvendig detaljering, som inkluderer voksing, claying, korrigere lakkfeil og polering utsiden av kjøretøyet.

Den andre typen er interiør detaljering. Interiør detaljering innebærer vanligvis flytende rengjøringsmidler og børster. Hver overflate i interiøret i bilen må rengjøres, fra dashbordet, konsoll og visir til instrumentpanelet. Støvsuging er utført samt

Den tredje typen detaljering har å gjøre med motoren:.. Det innebærer å fjerne fett og smuss fra motorrommet med allrengjøringsmidler og de-greasers

Identifikasjon

Selv om det kan virke som om detaljering dekker alle aspekter av rengjøring en bil, betyr det ikke omfatte hensyn som møbeltrekk arbeid, maleri, karosseri eller mekanisk reparasjon.

Formålet med detaljering er å hente ut bilens utseende potensialet via polering og voksing av utvendig maling, hjul og krom, og ved å gi møbeltrekk og plasser en grundig rengjøring.

Avhengig av detailer, kan en kunde også kunne kjøpe undercoating tjenester (inkludert rustbeskyttelse) og interiør tetningsmasse. Noen detailers selv reparere kalesjer eller vinyl møbeltrekk. De fleste gjør imidlertid ikke og vil vanligvis henvise deg til fagfolk som spesialiserer seg på slike reparasjoner.
Hensyn

De fleste auto-detaljering butikker er på avsidesliggende steder. Fordi de fleste detailers er ikke forretningsmenn, men håndverkere, har de ikke vanligvis annonsere sine tjenester aggressivt. Du er mest sannsynlig å finne en auto Detailer arbeider i en mekaniker garasje, eller kanskje ut av en privat bolig. Mobile auto detaljering blir også stadig mer populært, da det tillater eieren å ha sitt kjøretøy profesjonelt detaljert uten noen gang å måtte forlate hjemmet eller kontoret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120935.html

Previous:
Next:

auto Detailing