Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hva gjør en Auto Detailer?

En auto Detailer tar typisk bilvask og vakuum et skritt videre ved å lage et kjøretøy som rent og presentabelt som mulig. Bruktbilforhandlere benytter auto detailers å bidra til å øke videresalg av en brukt bil. Enkelte individer ansette en detailer innimellom for å få et bedre resultat enn det som tilbys av standard bilvask. Funksjon
p Som navnet tilsier, en auto Detailer fokuserer på detaljene. Smuss og skitt fra alle synlige overflaten er fjernet. Motorene er damp-renset; tepper og møbeltrekk kan tas ut og rengjøres. Dashbordet er vanligvis renset og belagt med en vinyl protectant, selv om noen bruker babyolje som en billig og effektivt alternativ. Frontruter og vinduer er omhyggelig vasket og polert. Detailers ofte buff og voks på utsiden av bilen og av og til ta opp små maling chips. Dekk og felger er vasket og renset, og dekkene er vanligvis belagt med et spesielt dekk strøk brukes til å gjøre dem ser nye.
Fordelene

An auto Detailer kan gjenopprette en ellers nytt utseende, men skitten, bil til nær-showroom skjønnhet. Mange detailers er utdannet fagfolk og service flere biler hver dag. Detailers er eksperter på å fjerne gjenstridige møbeltrekk flekker og kan forbedre tilstanden til forvitret maling, noen ganger eliminere behovet for ny maling. Forskjellen en god auto Detailer kan gjøre kan mer enn å betale for kostnadene ved detaljering når selge en brukt bil.

Time Frame

Store auto detalj butikker kan fullføre en detalj jobb i en time eller to. Detalj butikker som drives av en person som regel ta litt lenger tid. For å spare tid, bør du gjøre en avtale i begge tilfeller. Mange detaljbilder butikker tilbyr henting og bringing for bilen som vil bli detaljert. Dette gjør det mulig for forbrukeren å ha en bil detaljert mens eieren er på jobb, noe som kan spare tid. Svært skittent biler kan ta lengre tid på detaljer.
Hensyn

En bil av liten verdi sannsynligvis ikke er verdt å bruke tid og bekostning av en god detalj før videresalg. Prisene varierer fra detailer til detailer, men sammenligninger bør også omfatte kvaliteten på arbeidet. Spør lokale bilforhandlere der de tar sine biler til å være detaljert, og be dem om å vise deg et eksempel på deres favoritt detailers arbeid, hvis mulig. Auto detaljering er arbeidskrevende og kan koste alt fra $ 75 til $ 300 eller mer, avhengig av beliggenhet og omfang av jobben.
Misforståelser

An auto Detailer er ikke en mirakler. Noen flekker i tepper eller møbeltrekk kan bli bedre, men ikke helt fjernet. Detailers kan ta opp små riper og chips i maling, men de feilene kan fortsatt sees hvis omsorg er inspisert nøye. Oksidering og forvitring av maling kan ikke repareres ved rasping og voksing, men kan som regel bli bedre. Alvorlig rustne eller korroderte hjul er utenfor rammen av en auto Detailer evner og bør byttes eller malt. Spør detailer for en mening før du forplikter deg til jobben, de vil ha en god ide om hva som er mulig med en detalj jobb

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120939.html

Previous:
Next:

auto Detailing