Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner voks fra frontruter

detaljering en bil kan være en svært avslappende opplevelse . Du gjør bilen din ser sitt beste , og i prosessen , bidrar til å opprettholde sin verdi. Noen ganger, men problemene oppstår og voks får på frontruten. Det er ikke vanskelig å fikse , men hvis du ikke vet hva du gjør , kan det være frustrerende . Det er noen enkle måter å løse problemet . Du trenger
Barberblad
Rubbing alkohol
Høy styrke glass renere
Mikrofiber håndkle
Vis Skrap Flere Instruksjoner
en

glasset ved hjelp av barberblad. Du ønsker å holde bladet i spiss vinkel i forhold til glasset, nesten parallelt med overflaten . Dette bør rengjøre det meste av voks av overflaten.
2

Påfør en liten mengde rubbing alkohol til frontruten og gni den av i et sirkulært mønster ved hjelp av microfiber håndkle . Dette bør bryte ned resten av voks til det punktet at det vil fullstendig fjerne buildup.
3

Rengjør frontruten med en høy styrke glass renere og microfiber håndkle , arbeider det i en sirkelbevegelse . Microfiber håndklær har små kroker i dem som gjør at håndkle til å arbeide mekanisk , uten hjelp av noen rengjøringsmidler , men renere vil bidra til å bryte ned eventuelle gjenværende voks også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121202.html

Previous:
Next:

auto Detailing