Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Bil Voksing Tips

Voksing bilen er en enkel måte å gjøre det skinnende og at det ser nytt. Når folk tenker på voksing sine biler, de vanligvis tenker på å bruke et produkt som Turtle Wax, å få frem glansen av deres bilens lakk jobb. Mens vaske og slett voksing bilen er en fin måte å oppnå anstendige resultater, er det noen andre tips som kan gjøre bilen din ser ut som det bare kom av utstillingslokalet gulvet. Komme i gang

Begynn prosessen ved å velge voks du ønsker å bruke på bilen din. Turtle Wax eller Meguiars er alltid gode produkter som kan kjøpes til fornuftige priser. Hvis du har riper på bilen din, kan du også ønsker å kjøpe en polsk eller sammensatte. Igjen, gjør Meguiars disse slags produkter, som gjør Turtle Wax. Begge linjer kan kjøpes på steder som Wal-Mart, Target, eller din lokale auto deler store.Wash bilen grundig før du bruker voks. Påføring voks til en skitten bil kan føre til at malingen blir ripete av skitt på bilen. Arbeid i et område som er godt skyggelagt. Hvis du jobber direkte i solen, vil voks tørker raskere og være vanskelig å fjerne. I tillegg kan stryke og hazing forekomme.
Wax On, Wax Off

Påfør et tynt lag med voks på bilen ved hjelp av applikator gitt. Bruk korte, sirkulære bevegelser å sette voks på bilen. La voksen tørke helt før du prøver å fjerne det. Sviktende å oppnå tilstrekkelig tørketid vil resultere i hazing og striper. Plus, vil voks være vanskelig å remove.Use en frotté håndkle for å fjerne voksen. Trykk hardt til håndkle når du tørker av voks av. En enda bedre metode for å fjerne voks og få den ultimate glansen fra maling er å bruke en elektrisk buffer for å fjerne voksen. Bufferen vil jevnt fjerne voksen, etterlater en uovertruffen glans.
Making It Shine

Bruk en sprayflaske til tåke voksen hvis du merker at en ujevn glans skjer. Spritzing området med vann og rasping vil gi bilen en ensartet glans. For å få ultimate glans resultat ved å bruke syntetisk voks, deretter lag med caranuba voks. Den caranuba vil legge likviditet og dybde, mens den syntetiske vil opptre som et lag med glans.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121041.html

Previous:
Next:

auto Detailing