Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik gjenoppretter en VW Bug Gas Tank

En VW Bug er en stor bil, men de eldre biler får, jo flere ting korrodere. En ting som er bundet til å ruste er gasstanken. Dette er en viktig del av bilen, så vil du snart lære. Så, gjenopprette en til å operere på en sikker måte er en nødvendig ferdighet for å lære hvis du ønsker å få den Bug tilbake på veien. Du trenger
Grinder
Slitasje plater
Sveiser
Metall
Vis flere instruksjoner
en

Fjern gasstanken fra bilen. Det er festet med bolter til undervognen. Først koble den utgående drivstoffslangen og deretter fjerne boltene. Tanken vil gli ut fra under VW.
2

Inspiser tank for korrosjon og hull. Merk at dårlig korroderte drivstofftanker på alle kjøretøy ikke kan gjenopprettes, de må byttes ut. Hvis det ikke er noen synlige hull og metallet er sunn og solid hele veien rundt, kan du gjenopprette gasstanken ved å gjøre følgende.
3

Fjern maskinvare på tanken inkludert drivstoff stenge ventilen. Deretter, tøm den gjenværende gassen fra tanken.
4

Rengjør tanken ved å kjøre vann gjennom den. Bruk en mild såpe løsning for å bryte opp smuss og fett. Så rent med en Brillo pad eller robust tre-børste.
5

Strip ytre maling og rust fra tanken ved hjelp av en vinkelsliper og en slipeskive.
6

Fin sand de dårlig korroderte flekker bruker 180 eller høyere grus metall sandpapir og en eksentersliper eller liten vinkelsliper.
7

Bland opp en gruppe med Bondo, og bruke den til dårlig korroderte flater. Bare gjøre rent bord over dem med en plast skrape for å fylle dem i. La tørke i flere timer.
8

Sand hele tanken igjen med en eksentersliper og 300 grit metall sand papir.

9

Prime tanken med bensin tank maling eller Rustoleum. Deretter ferdig tanken med en top coat eller billakk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120996.html

Previous:
Next:

auto Detailing