Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Tips for Tåkelys

som været endres ofte, bør alle forholdsregler tas av alle drivere. Med tåkelys, ekstra belysning og muligheten til å vise fjernere avstander begrense sjansene for en ulykke. Kjøretøy håndverk, inkludert biler, lastebiler, båter, bruker tåkelys av sikkerhetsmessige grunner. Varierende i størrelse, form og farge, tåkelys er like forskjellige som kroppene de er plassert på. Real Deal med Tåkelys

Ifølge Auto Parts Train artikkel om "Tåkelys," standard frontlykter ikke kan utelate den samme styrken av lys som et par tåkelys kan. Når det kommer ned til de elementer som regn, snø eller tåke seg selv, å være forberedt før noe skjer ikke krysser sinnene til mange mennesker. Planlegging fremover kan være den beste skritt en sjåfør tar før du starter en reise. Jobben til tåkelysene foran er for klima formål og baklyktene er for etterfølgende kjøretøy å se deg.

Ansvar for å være bileieren inkluderer å gjøre viktige og vanskelige valg. Tåkelys farger faller rett inn i den kategorien. Farger inkluderer hvit, blå, gul, rød eller standard gule. CarJunky artikkel om tåke lys stater gule allerede viser en følelse av forsiktighet til å se ut som gatelys, mens rødt står for en brå stans som stoppskilt. Blått og hvitt er også blendende for motgående og fjernt drivere, derav strøm fra fjernlys og hvorfor mange biler på veien inneholde standardiserte gule tåkelys.
Hva er rett og galt

Beslutningen om å legge til tåkelys på bilen din er ikke bare smart, men en sikkerhetsforanstaltning. Den minste forandring i været kunne utfordre enhver erfaren sjåfør eller verre, skremme og motvirke en ny driver. Understreker forberedelse er ikke ubegrunnet, men bør være obligatorisk.

En vanlig type tåkelys finnes på mange biler er kalt halogen lys. Brenning på en mer intens varme, sprer de en mer helhetlig og direkte lysstråle incall høy intensitet utslipp lamper. Disse tåkelys bruker mineraler som kvikksølv, natrium og halogen og utelate en lilla-aktig nyanse som ligner på halogenpærer. Kostnader for tåkelys kan være like forskjellige som selve produktet, kommer fra mindre enn $ 20 til i hundrevis, lett. Den bilmerke din avgjør vanligvis denne faktoren, men shopping rundt etter de beste prisene, og ikke til takke dealership prisene kan holde lommeboken fornøyd.

Når du bestiller dine egne tåkelys, forskning bilen og bli kjent det bedre vil lede deg i å gjøre bedre valg. Bil selskaper har tåkelys spesialdesignet for sine egne biler, og de som finnes på nettsteder selges av private eierne eller en ivrig bil lover. Det er pro-og con er hvor og hvordan du kjøper lys, som forhandlere har en tendens til å være overpriset, men kan ha garantier. Enmannsbednfter eller montører trenger ikke å følge en kontrakt, og kan sette sine egne regler, slik at en lavere pris for disse tåkelys. I oppdrag å finne den beste sett med tåkelys er mulig med litt tålmodighet i å forske på bilen, forstå hva lysene er nødvendig, og arbeidet med å øke sikkerheten på veien.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121102.html

Previous:
Next:

auto Detailing