Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Auto Detailing Ideas

Et godt detaljert bil viser frem investeringer og hvor mye du bryr deg. Å vite hemmelighetene til profesjonell auto detailers, i forhold til hvilken del av bilen for å vaske og detaljer først, vil gi deg det lille ekstra for å ha den reneste bilen rundt. Finish

Lakken på bilen din er flertallet av overflaten av kjøretøyet. Med litt innsats, er en dyp glans og skinnende overflate oppnåelig på de fleste biler. En myk klut og et lys glatting polish vil bidra til å fjerne moderate nivåer av veien oppbygging og maling forurensing. Noen auto detailers foretrekker å bruke leire for disse lettere jobber fordi det er ikke-slipende og renser bedre enn de fleste lakker. Mer alvorlig skadet utførelser kan kreve at du bruker rasping blemmer og mer aggressive maling rengjøringsmidler.
Glass

Clean glass vil gi bilen en ekstra gnisten som er merkbar fra langt unna. Glass er generelt rengjøres med en såpe vask når resten av bilen er vasket. Når tørket, en myk klut og glass renere bør brukes på innsiden og utsiden av vinduet. Bruke noen detailers ammoniakk eller eddik og vann blandinger å rengjøre auto glass, andre sverger til enkle destillert vann. Mikrofiber kluter er et nytt verktøy tilgjengelig for auto detailers som gjør underverker på glass.
Interiør

Interiøret i bilen er i hovedsak laget av pustende og solid materielle deler. Solid deler som vinyl og plast bør sprayes med fortynnet enkle grønne renere og en mikrofiberklut. Disse overflater må tørke helt før du går over dem igjen med en tørr loer. Bomullspinner er ideell for å komme inn i sprekker og andre vanskelig tilgjengelige steder. Pustende overflater som klut seter, tepper og klut guruenes skal støvsuges først, deretter flekking rengjøres med en møbeltrekk eller tepperens spray.
Hjul

Wheels er vanligvis den mest skitne en del av et kjøretøy. De er utsatt for bremsestøv og vei skitt som kan bygge seg opp over tid og være vanskelig å fjerne. Det finnes kommersielt tilgjengelige spray rengjøringsmidler for både malte og umalte hjul som bryter opp denne skitt og gjøre rengjøringen hjulet mye enklere. Hjulene bør vaskes separat fra resten av bilen, skylling alle dine verktøy helt når du er ferdig. Bruke samme svamp eller klut på andre deler av bilen vil etterlate riper.
Engine

Selv en motor som fungerer riktig vil samle støv og fett buildup når det brukes . Når motoren er ferdig renset, vil det være lettere for deg å oppdage eventuelle fremtidige lekkasjer. Fjerne motoren oppsamlingen kan være en utfordrende oppgave på grunn av de trange steder og små deler av en motorrommet. Kraftig fett-cutting oppvaskmiddel bør brukes i en 20-prosent blanding med vann for å lage tykke såpeskum. Vask hele kammeret inkl. innsiden av hetten. Når motoren har blitt skylt, bør WD-40 brukes til gjenværende fettete problemområder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121103.html

Previous:
Next:

auto Detailing