Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner sur nedbør Spots Fra Utvendig Car Paint

Ikke elsker deg glansen av en ny bil? Du får det fordi bilen ble nylig malt og polert med en maling-skinne finisher, på toppen av alt dette, bilen var mest sannsynlig nylig vokset. Som et kjøretøy aldre, begynner sin glans å gå bort, spesielt på grunn av feilaktig rengjøring, voksing og sur nedbør. Med disse enkle trinn, kan du reversere effektene av sur nedbør og har bilen skinner igjen. Du trenger
SpongeCar ​​waxCar polishMulti-Clean cleanerTowelsBuffer padElectric eller luft bufferHose
Vis flere instruksjoner
en

Mix Multi-Clean alkalisk all-purpose renere med vann, ifølge til et 10-til-en-forhold. Vask bilen grundig med en svamp og all-purpose renere. Slangen av bilen med vann.
2

Påfør bil polish til en fuktig svamp. Polsk i en sirkulær bevegelse, som dekker hele overflaten av bilen og spesielt de stedene som har blitt skadet av sur nedbør flekker. Slangen av bilen og tørk med håndklær.
3

Park bilen i et skyggefullt område. Fukt et håndkle med vann og begynne å bruke bilvoks i en sirkelbevegelse.
4

La voksen tørke litt. En god tommelfingerregel er å gjøre den ene siden av bilen om gangen, og begynne å fjerne voks der du startet voksing på hver side. Bruk en ny, tørt håndkle å sirkulært buff og tørk voks av bilen.
5

Leie eller kjøpe en luft eller elektrisk buffer. Koble et mykt skum bil-poleringsmaskin pad til buffer. Slå på buffer, og med sirkulære bevegelser, buff hele bilen igjen med bare poleringsmaskin pad.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120949.html

Previous:
Next:

auto Detailing