Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hjemmelaget vinduspusser Solution

Vindusvisker løsning er den væsken som holdes under panseret av bilen og brukes til å rengjøre frontruten mens bilen blir kjørt. En elektrisk pumpe spruter løsningen ut fra vindusviskere eller under vindusviskerne slik at skitt, støv og annet rusk som skal tørkes av med vindusviskerne. Denne løsningen kan også være forvarmet eller inneholde frostvæske for å hjelpe i kaldere klima når frosten har en tendens til å danne på frontruten, utydeliggjøre førerens sikt. Eddik

En av de mest grunnleggende vinduspusser løsninger som du kan gjøre hjemme består av eddik og vann. Bland en del eddik og tre deler vann sammen og bare rense frontruten med løsningen, eller hell den rett inn i frontruten væske kupé.

Denne løsningen har ikke bare renser frontruten, men det bidrar også til å redusere mengden av frost som danner i løpet av vinteren. Det anbefales at du bruker hvit eddik i løsningen som farget eddik kan sette flekker på glass eller virke skjemmende hvis det tørker på frontruten.
Alkohol

hjemmelaget løsning er det beste hvis du vil ha en løsning som er effektiv på å fjerne smuss og andre buildup fra frontruten - ikke bare når du er ute og kjører, men bare generelt etter lange perioder uten å vaske bilen

Mix 10. kopper vann med en kopp rubbing alkohol og en spiseskje med vaskemiddel. Dette vil gi deg en stor mengde rengjøringsmiddel som ikke bare er god som en vindusvisker løsning, men kan også brukes til å gi bilen en god all-around rydde opp. Vaskemiddelet i løsningen bidrar til å forlate frontruten skinnende og strek fri etter vindusviskerne har fjernet løsning, men dessverre er det ikke inneholder noen frostvæske egenskaper.
Frostvæske

p Hvis du bor i et spesielt frigid klima, er det sannsynligvis best å bruke frostvæske i vinduspusser løsning heller enn bare å stole på de naturlige egenskapene til hvit eddik for å hindre frost fra forming på frontruten. Dette er fordi frost er et stort problem om vinteren og en alvorlig driving fare.

Bland 3 kopper vann (helst destillert stedet for å tappe) med en teskje oppvaskmiddel, en kopp ammoniakk og en kopp enten ufortynnet frostvæske eller metanol. Vær forsiktig når du legger til ammoniakk fordi røyk er ikke bare skarp, men kan være giftig hvis direkte innånding. For å sjekke om du har nok frostvæske i blandingen, la løsningen ut i kulden for en natt. Hvis løsningen fryser, er det en indikasjon på at du må legge mer frostvæske.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121347.html

Previous:
Next:

auto Detailing