Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan polsk lettmetallfelger

Hjulene er ofte den skitneste delen av bilen, så det hjelper å ha en enkel og rimelig måte å opprettholde skinne på lettmetallfelger hjemme i mellom kostbare detaljering turer på auto shop. Plukke opp noen våt /tørr sandpapir fra et hjem forbedring butikken og noen hjul polske forbindelser fra en automatisk forsyning butikk, og du kan gjøre en fin polering jobb på en solrik ettermiddag. Du trenger
Sponge
Bilvask såpe
1500-grit våt /tørr sandpapir
2000-grit våt /tørr sandpapir
Ren bomull rags
Varmt vann
Polering sammensatte
Mothers Wheel Polsk
Vis flere instruksjoner
en

Vask smuss og skitt fra hjulene med en ren svamp dyppet i varmt vann og bilvask såpe.

2

Fukt et stykke 1500-grit våt /tørr sandpapir og sand overflaten av hjulene i en sirkulær bevegelse som om du sliping av tre. Sand noen riper før de er så glatt som resten av hjulet. Hold sandpapir våt gjennom hele prosessen.
3

Fukt et stykke 2000-grit våt /tørr sandpapir og sand hjulet på samme måte som i trinn 2 for å avgrense ripete områder.
4

Påfør to store dråper poleringsmiddel til en fuktet bomull fille. Gni rattet i en sirkulær, rasping bevegelse inntil det sammensatte forsvinner, starter på en flate delen av hjulet. Tilsett mer sammensatte å rag etter behov. Tørk av hjulet med en ren fille når du har polert hele hjulet.
5

Påfør noen dråper av Mothers Wheel polske til en ren klut og gni den inn på hjulet til den polske forsvinner, som i trinn 4. Påfør flere mødre, etter behov, som du polere hjulet.
6

Polsk bilens hjul med Mothers en gang i måneden for å opprettholde sin glans.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121361.html

Previous:
Next: No

auto Detailing