Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner oksidasjon Fra Car Paint

Oksidasjon er samspillet mellom oksygen molekyler og andre molekyler. For billakk, betyr i en prosess hvor oksygen bryter ned på overflaten av en klarlakk og maling, og produserer et hvitaktig, kalkholdig rester. Dette rester kan ikke rengjøres med såpe og vann eller ved voksing. Hvis venstre ubehandlet, vil det ødelegge bilens lakk jobb. Du må vite hvordan du skal fjerne oksidasjon fra maling for å beskytte bilen din hvis du merker at dette skjer i kjøretøyet. Du trenger
RagsCotton håndklær eller clothSmooth Cut polering compoundCar voks
Vis flere instruksjoner
en

parkere bilen i skyggen eller i et område hvor temperaturen vil ikke overstige 70 grader Fahrenheit.
2

Velg en 1 fot firkantet område å arbeide med og begynne å gni Smooth Cut poleringsmiddel inn i oksidert område på bilen din med en fille (se Ressurser for en nett-leverandør) . Ved påføring av polish, sørg for at du jobber polish i en sirkulær bevegelse og bruke milde, men økende press til oksidasjon forsvinner.
3

La poleringsmiddel for å tørke og tørk området med en ren bomull håndkle.
4

Gjenta trinn 2 og 3 til alle oksidasjon på bilen din er fjernet.
5

Påfør voks over Området du bare polert med en fille og la det tørke. Forsiktig påføre voksen med sirkelbevegelser. La den sitte til den begynner å "dis over". Når dette skjer, gjelder fast trykk med en ren bomull håndkle, og arbeider i en sirkulær bevegelse, gni voksen inn i malingen. Disen forsvinner, forlater overflaten med en wet look.
6

Gjenta trinn 5 for alle områdene som du polert. Dette vil beskytte lakken mot fremtidige oksidasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121046.html

Previous:
Next:

auto Detailing