Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Care for en Carbon Fiber Hood

Carbon fiber hoods er relativt vanlige tilskuddene til tilpassede biler og enda noen lager sportsbiler. Sanne karbonfiber hetter omfatter flere store deler av karbon og harpiks overlappes, hvorved tykkelsen og styrken som trengs i en bil hette. Karbonfiber hetter er lettere og gir både mer luft flyt, og mer estetisk verdi, enn sine aksjer kolleger. Men omsorg for karbon fiber hoods er litt annerledes enn omsorg for en vanlig metall hette. Carbon fiber hoods er dekket i en "gelcoat" i stedet for en maling klarlakk. Dette betyr at belegget dekker karbonfiber hetter er mykere og mer ettergivende, slik at den kan håndtere den bøyning av hetten uten sprekkdannelse. Omsorg for en karbon fiber hette starter med å kjøpe de riktige produktene og bruke dem regelmessig. Du trenger:
Meguiars Ultimate Tørk polering clothsMeguiar er ScratchXMeguiar Deep Crystal PolishMeguiar sin NXT Generation Tech Wax
Vis flere instruksjoner
en

parkere bilen i en skyggefull, tørt område rett etter at du har vasket og tørket hele bilen.
2

Påfør et lag med ScratchX til panseret og jobbe godt med applikator. Bruk en pusseklut til å tørke av lag med film av. Gjenta denne prosessen to ganger til.
3

Påfør et strøk av Deep Crystal Polish med den medfølgende applikator og tørk av med en pusseklut.
4

Påfør to strøk med NXT Generation Tech Wax, tørke panseret av med en pusseklut mellom programmer.
5

Gjenta trinn 1-3 minst to ganger i måneden for å holde gel-coat skinne uberørte, og å beskytte karbon fiber hette fra solens stråler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121047.html

Previous:
Next:

auto Detailing