Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan søke Toyota Touch Up Paint

Touch opp maling kommer i små flasker. En liten børste er festet til hetten, som brukes for påføring av maling. Du kan kjøpe Toyota fabrikken utbedringsfarge fra nærliggende Toyota forhandler. Du kan også bestille den på nettet, men du bør kontrollere at den er berøre fabrikken opp maling og sørg fargekodar samsvarer. Utbedringsfarge er kun ment for små riper. Du trenger
Toyota utbedringsfarge
Towel
klarlakk touch opp (foretrekkes)
Vis flere instruksjoner
en

Match fargekoden på flaske utbedringsfarge med fargekoden på din Toyota. Finn din Toyotas fargekode på innsiden portstenderen (førersiden dør). Hvis tallene ikke stemmer overens, må du ikke bruke utbedringsfarge, selv om fargen ser lik.
2

Vask Toyota og la den tørke. Rist flasken med utbedringsfarge i 5 til 10 sekunder.
3

Påfør utbedringsfarge til scratch, ved hjelp av flaskens liten børste. Holde hånden stødig når du søker på utbedringsfarge. Påfør ett program, og deretter la det tørke i 30 til 45 minutter.
4

Påfør et andre strøk med maling til scratch. Tørk bort overflødig maling drypper rundt sidene. La andre strøk tørke i 30 til 45 minutter.
5

Påfør en liten mengde klarlakk over malt området. Dette trinn er valgfritt, men anbefales for å oppnå en attraktiv blanding. Klarlakk touch er opp universell, du kan kjøpe en liten flaske med en søknad pensel til enhver bildeler butikken

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121236.html

Previous:
Next:

auto Detailing