Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan komme Lukter Ut av bilinteriør

Ifølge US Census Bureau, amerikanerne bruker mer enn 100 timer per år kjører til jobb. Hvis du kommer til å tilbringe så mye tid i bilen, forhåpentligvis det minst lukter behagelig inne. Hvis du har en stygg, vedvarende lukt i bilens interiør, er det noen måter du kan fjerne lukt og ha bilen lukter nesten ny igjen. Du trenger
Hånd VAC | Eddik
Steam renere
Stoff oppfrisker
Vis flere instruksjoner
en

Vacuum bilen grundig med en hånd vac før du fjerne lukt den. Ikke bare sette "parfyme løpet funk", som det sies. Hvis du lar rusk bak, vil det føre til lukt-forårsaker bakterier å begynne å utvikle inne i bilen igjen.
2

Bruk en damp renere på møbeltrekk hvis du har en klut interiør. Bruk en blanding av tre deler vann, én del destillert hvit eddik. Betale ekstra oppmerksomhet til sittende overflater. Hvis du har et skinn eller vinyl interiør, Fukt en lofri klut med eddik og gni setene ned. Eddik vil både rense og fjerne lukt setene.
3

Åpne vinduene på bilen slik at interiøret til luft ut og tørk.
4

Spray . setene og gulvet med et stoff oppfrisker, for eksempel Febreze eller All Fabric Refresher, når de er helt tørre
5

Plukk opp gulvmatter - dette er en viktig kilde til lukt, fordi du jobber skitt inn i matter med føttene. Plasser dem på bakken utenfor og spray dem med en slange. Lag en pasta av en halv natron og halvt hvit destillert eddik, sette noen på en håndholdt børste og skrubbe matter. Skyll grundig for å fjerne alle natron. Noen ganger fuktighet siver under mattene også, så pass på å skrubbe det området også, før damp rengjøring.
6

Tørk opp noen klebrige flekker på dashbordet eller i nærheten av din koppholder med en desinfiserende overflate-rensing produktet. En gjæret væske kan også være kilden til uønsket lukt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121276.html

Previous:
Next:

auto Detailing