Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Paint Bil Emblems

Når de fleste biler forlater fabrikken, de kommer med enten malt eller forkrommet emblemer. Ofte eiere ønsker å male symbolene for et annet utseende eller svart ut merker for en mer subtil utseende. Maleri et emblem er en grei prosess med riktig tilnærming. Du trenger:
hårføner eller varmepistol
tanntråd eller fiskesnøre
Mineral ånder
lofri klut
220-sandpapir
Primer
Spray maling
Emblem lim
Vis flere instruksjoner
en

Fjern emblemet. Selv om det er mulig å male en bil emblem mens den fortsatt er installert på bilen, vil resultatene bli mye bedre hvis emblem er malt av bilen. Emblemer er installert i et par forskjellige måter. De kan være boltet på eller holdt på med klipp, i hvilket tilfelle du trenger for å fjerne nøtter eller klippene på innsiden av karosseriet som fester til emblemer studs. De fleste moderne biler har imidlertid en lim-on emblem. Bruke en hårføner for å myke gummien. Skyv en lengde på tanntråd eller fiskesnøre bak emblem og trekke strengen mot deg for å fjerne det.
2

Sand emblem med 220-sandpapir hvis det er en jevn krom eller lakkert emblem. Dette vil gi malingen noe å forholde seg til.
3

Rengjør emblem med white spirit. Bruk en ren, lofri klut til å rengjøre og tørke emblem.
4

Spray på et tynt lag med primer. La primeren tørke i et minutt eller så, og deretter bruke to til tre solide strøk med primer. La primeren tørke i minst en time.
5

Påfør et tynt lag med farge. La malingen tørke i et minutt eller så. Påfør 02:58 strøk med farge. La malingen tørke i flere timer eller enda over natten for de beste resultatene før du installerer emblem.
6

Rengjør karosseriet der emblem kommer til å bli installert med alkohol eller mineral ånder for å gi en ren overflate å bruke emblemet til.
7

Plasser en liten mengde emblem lim på baksiden av emblemet. Plasser emblem på karosseriet og holder i det plasserer med hendene i noen minutter til den er solid festet til bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121328.html

Previous:
Next:

auto Detailing