Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Buff Aluminum Chrome Trim

Forkromming er en vanlig finish på biler og lastebiler som ser flott ut og er langvarig når riktig omsorg. Over tid, men kan det begynne å anløpe og kjedelig. Hvis det ikke er polert og rengjøres regelmessig det kan også begynne å ruste, som til slutt vil skade platekledning. Rasping krom med polsk kan også fjerne små riper. Du trenger:
Cleaner (Simple Grønn)
Chrome polish
Micro-fiber håndklær
Stålull
Vis flere Instruksjoner
en

Wash krom trimme med et mildt rengjøringsmiddel som enkle grønne som er fortynnet med vann. Skyll krom med vann og tørk den med en ren, lofri klut.
2

Poler krom for å gjenopprette sin dybde og glans med en høy kvalitet krom polish som slag fra engelsk Custom Chrome polering (se Ressurser). Plasser en liten mengde polish til en micro-fiber håndkle og buff krom til noen hazing er borte. Hvis det er noen små riper, fungerer på polsk i krom og buff riper ut.
3

Fjern mer omfattende riper med en fin karakter av stålull. Hold krom fuktig når du bruker stålull slik at finishen ikke blir skadet. Plasser en liten mengde av polish på stålull og jobbe det inn i riper i en sirkulær måte.
4

Skyll krom med vann og tørk den med en ren tørr klut. Polere krom igjen med et rent microfiber håndkle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121327.html

Previous:
Next:

auto Detailing