Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner Bokstaver fra et bilvindu

Når du kjøper en bil, kommer det ofte med klistremerker på vinduene plassert der av bilforretning. Fordi klistremerker er konstruert for å tåle de utvendige elementer, vil de ikke bare skrelle av bilvinduet. Skraping dem av med et barberblad kan resultere i skade glasset. Før du bruker penger på lim remover, prøve å fjerne bokstaver fra bilvinduet ved hjelp av et par elementer du sannsynligvis allerede eier. Du trenger
Blow tørketrommel
Plast sparkel
Rubbing alkohol
Quart-størrelse sprayflaske
Soft fille
Oppvaskmiddel
Soft håndkle
Sponge

Vis flere instruksjoner
en p Med din slag tørketrommel satt til den varmeste temperaturen tilgjengelig, direkte strømmen av varm luft på bokstavene i et par minutter. Varmen vil løsne limet og gjøre det lettere å fjerne bokstavene uten å skade glasset.
2

Peel bokstavene av bilvinduet ved hjelp av fingrene. Hvis bokstavene ikke løfter når du trekker i den, bruker en plast sparkel til å skrape den av glasset.
3

Hell en kopp rubbing alkohol og en kopp med kaldt vann inn en Quart-størrelse sprayflaske. Rist flasken for å blande innholdet.
4

Spray alkohol løsning på limrester på glasset. La løsningen sitte i fem minutter.
5

Tørk av rester fra vinduet med en myk klut. Du må kanskje søke nytt alkohol løsningen flere ganger for å få alle rester av vinduet.
6

Hell 1/4 kopp oppvaskmiddel i en Quart-størrelse sprayflaske og fyll resten av flaske med kaldt vann. Rist flasken for å blande innholdet.
7

Spray rengjøringsmiddel inn i vinduet og vaske vinduet med en svamp. Skyll vinduet med kaldt vann og tørk med et mykt håndkle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121240.html

Previous:
Next:

auto Detailing