Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner en oljebasert Stain Fra Car Paint

Flekker på bilen din er aldri pen, men oljebaserte flekker er spesielt plagsom. De kan alvorlig skade maling jobb, og de kan være svært vanskelig å fjerne. Fordi olje og vann ikke blander, vil vaske flekkene nesten aldri fungere av seg selv. Du må se etter andre løsninger på å få disse oljeflekker av din maling jobb så snart som mulig. Du trenger
mikrofiber håndklær
Bil såpe
Vann
Mineral ånder
Tjære og bug remover
Brake renere
Bilvoks
Vis flere instruksjoner
en

Hold bilen parkert i skyggen og sørg for at overflaten er kult. Dette vil bidra til å beskytte en klarlakk som dekker billakk, så det kan mildne i varmen og kan bli skrubbet av når du rengjør overflaten. Tørk bort så mye av flekken som du kan med en myk klut.
2

Vask bilens hele overflaten i såpe og vann, bruker bilen såpe og en myk svamp, og la den tørke godt. Dette kan ikke rengjøre oljeflekker off, men det vil fjerne all annen skitt fra overflaten, slik at du kan deretter fokusere på flekken.
3

Bruk white spirit til både de fargede området og et microfiber håndkle, og skrubb området med håndkle. Dette vil i det minste hjelpe myke opp flekker hvis den ikke fjerner dem. Skyll bort all white spirit og tørk området før du prøver noe annet.
4

Bytt til tjære og bug remover for de tøffeste flekker, bruke det til en ubrukt klut og gni det på overflaten. Hvis tjære /bug remover ikke er tilgjengelig, kan du prøve brems renere, men vær forsiktig hvis du søker dette stoffet til en ny maling jobb. Bruk et ikke-klorerte renere.
5

Rens og vask bilen en siste gang og tørk den helt. Påfør et nytt strøk med voks til overflaten, da oljen vil ha fjernet noen originale voks fra overflaten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121148.html

Previous:
Next:

auto Detailing