Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan rense en Jeep Engine

Jeeps er kjent for å jobbe hardt for off-road og på, og som et resultat, kan de få skitnere og grumsete enn de fleste pendler biler. Men som enhver bil, holde motoren ren er nøkkelen til riktig vedlikehold og holde den kjører riktig. Selv om en Jeep motoren er forseglet strammere enn de fleste biler, er det fortsatt viktig å beskytte motordeler før sprøyte vann på kjøretøyet. Dette kan gjøres i løpet av 30 minutter til en time, avhengig av nivået av smuss i motoren. Du trenger
Plastic wrap
Malerens maskeringstape
Automotive avfettingsmiddel
Høytrykksvasker og vannkilde
Vis flere instruksjoner
en

tillater motoren avkjøles helt før du arbeider med den. Hvis du blast kaldt vann på en varm motor, risikerer du sprekker blokken og rendering motoren ubrukelig.
2

Påfør plastfolie til elektriske komponenter på motoren og forsegle dem av ved hjelp av maskeringstape . Dette er et forebyggende skritt som sprengningsarbeid vann på elektriske komponenter kan føre til kortslutning.
3

Spray bil avfettingsmiddel rikelig over motoren, og pass på å belegge den grundig.

4

Juster munnstykket på høytrykksvaskeren til en 3-tommers bred mønster så spray motoren ned med høytrykksvasker, holder slutten av høytrykksvasker 2 til 3 meter fra den delen du sprøyter .
5

La motoren til luft-tørke i noen timer, deretter fjerner plastfolie og maskeringstape fra motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121272.html

Previous:
Next:

auto Detailing